katrina115
Potrójna Mama
Bry we wtorek
Mały zasnął wczoraj po 20-tej i się już do rana nie budził, szok!!! O 24 dałam butlę przez sen, następna była ok. 6. Obudził się Księciunio tuz przed 8-mą. Tak to ja nie protestuję i jestem ZA!!!
Czeka mnie przygotowanie urodzin mężowatego - macie jakiś pomysł na dobre i nieskomplikowane (głównie czasowo) danie na ciepło???
Mały zasnął wczoraj po 20-tej i się już do rana nie budził, szok!!! O 24 dałam butlę przez sen, następna była ok. 6. Obudził się Księciunio tuz przed 8-mą. Tak to ja nie protestuję i jestem ZA!!!
Czeka mnie przygotowanie urodzin mężowatego - macie jakiś pomysł na dobre i nieskomplikowane (głównie czasowo) danie na ciepło???

bywały również lecza i bigosy, ale to już nie to samo, wersja mini to barszczyk ( broń Boże z krokietem, bo kto by to robił ) z jakimś kapuśniakiem ( można znaleźć pyszne ) kupionym w sklepie- ale to chyba nie pasuje w tym wypadku. Może być też np. jakaś zapiekanka, jeżeli masz jakąś wypróbowaną, taką która ładnie się nakłada i ładnie wygląda na talerzu;-)