reklama

Ciąża po 40

Ollena to jak na każdym forum;-)..jakbys widziała co się dzieje na takiej np. dogomanii:-D:-D dlatego czasem przychodzi człowiekowi taki wstręt do forów, pomilczy parę dni i wraca:-D

Asiu załamałaś mnie tym lekarzem, chyba bym mu wycięła w kły w tym gabinecie , albo zbryzgała go żelem do USG, podziwiam Cie , lekarzy jest w ...uj, nie musisz być skazana na takiego jednego bęcwała:no:...no i powiem Ci, że trochę nie fair Twój pracodawca Cię traktuje, pozwalając na takie nadgodziny ...chyba masz już spory brzuszek:no:

reklama
Asia no gdzie, w Twoim stanie po piwo chcesz biegać? To nawet nie wypada! Dobrze, że z Twoim maleństwem wszystko ok, natomiast zachowanie lekarza absolutnie skandaliczne. Trzęsie mnie z wściekłości jak czytam o czymś takim.

Latam z tym wszędzie to i tu wlepię:
DSC_0967a.jpg

Majuska przez jakies 5 lat albo i dluzej siedzialam na forum zamknietym. Nie bylo trolli i tego typu pseudo-ludzi.
Co od Ciebie chce ta baba? tez brzuch?

Flo boskie!!! A maks strasznie sie zmienil, nie poznalabym go! pokaz na innej focie!

Moje dzieci nadal zakatarzone, Patryk dzis juz narzekal na bol ucha przy smarkaniu a mnie zaczyna bolec gardlo...

reklama
Dobry wieczór ,

Padam na pysk. Dzisiaj kolejny dzień shoppingu. Od 11 -18. Julka dzielna jest. Nie zafajdała nic, była na soczku przecierowym i deserku. Oczywiście przed wyjściem miska kaszki była. Wiec niech nikt nawet nie pomyśli,ze dziecko głodziłam. :-D

Fotelik samochodowy zakupiony . 9-36 w kolorze pasującym do tapicerki auta czyli popiel :-D

Zdecydowałam się na taki : COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka.

Kupiłam nareszcie też śpiworek do wózka , niekapek z NUKa (cena szok, ale podobno naj naj, bo ten co mamy kapie i tyle) i poszalałam w Rossmmanie bo jest -40 na kolorówkę typu cienie, lakiery, podkłady.

MM nie dostał obiadu i wracając o 21 z pracy kupił sobie kebaba na wynos :-D:-D:-D

Flo - zdjęcie jak z horroru, haha Maksio wydoroślał i się zmienił. Super w tym kombinezonie wygląda.

Asia - nareszcie jesteś. Praca pracą... nie warto się poświęcać - naprawdę . Lekarza bym zmieniła. Mój szedł te z w kasę i rutynę i przeoczył cukrzycę moją prawie.

Do mnie kiedyś tez pisała laska odnośnie tych dziwnych zachowań Julki. Była zalogowana od dawna a ani jednego posta nie napisała nigdy. Była miła, służyła radą, podała GG i chciała moje . Po co ? Nie podałam a jak zapytałam dlaczego nie pisze na forum to już się nie odezwała.

Olena - mnie raczej chodzi o ubranko do kościoła niż o sukieneczkę. Zrobimy ten chrzest chyba w knajpie i to kameralnie ( chrzestni, mama, tata, babcia i my). Wypatrzyłam na Allegro fajny komplecik z białego polaru i czekam na koniec licytacji .Moze sie uda .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry