reklama

Ciąża po 40

Cześć Dziewczyny,

jestem w łożku jeszcze, nic nie robię dzisiaj za chiny :no:

Wczoraj w nocy nie moglam spac mimo zmęczenia, z boku na bok milion razy.
Tylko wizyta u teściów z nadzieją na zjedzenie czegoś słodkiego , jezoo mówię Wam, zabiłabym za słodkości :-D Codziennie muszę mieć coś słodkiego, inaczej wariuję :-D

Flo czytałam Twój tekst z rozdziawioną gębą, masz wielki dar pisania:tak: :-D

Kłaczku pszczoła jest zarąbista, ja niestety zero talentów...

Ostatnia edycja:
reklama
Flo , poważnie, podjęłabym się zebrania "tego wszystkiego" w jakieś większe dzieło, oraz poszukaniem wydawcy...co Ty na to????? Na prawde poważnie pytam !!! Co do trwonienia dochodów ze sprzedaży sie na pewno dogadamy:tak::tak::-D...aha, mam tez pomysł, kto stworzy do tego dzieła ilustracje;-):-) ( nie TY) ........co do nocnych przeżyć, znam, przerabiałam, współczuję i uwierz, że to wszystko się wyprostuje, już niedługo:tak:

Zoyka używamy maty od dawna, że też kurna mi do głowy nie przyszło sie pochwalić, faktycznie od tamtej pory kąpiele są superowe

No, nie przeplacilas. :-) Zoyka, z rzepa to chyba zalezy od tego jak komu trafi. Ja sie tym zazeram po prostu, ostatnio strasznie mi smakuje, mam jakas faze na rzepe, a dzis starlam drobniej i dalam malemu na sprobowanie, spodzeiwajac sie raczej ze wypluje bo to ciut pikantne, a on wcinal jak pokrecony. Moze mu czegos po prostu brakuje w organizmie i uzupelnia... Troche wierze w instynkt pod tym wzgledem. (Instynkt nie dotyczy slodyczy.;-)) Kiedy maly je mieso i nie chce do niego weglowodanow, pozwalam mu jesc mieso; kiedy rzuca mi sie na serek, dostaje go do woli. Dzis np. od rana nie chcial jesc, zjadl dopiero porzadny posilek po poludniu - trudno. Proponowalam mu jedzenie, ale nie chcial, wiec nie zmuszalam. Miewa dni "mniej glodne", miewa takie, ze zezarlby co popadnie i w ilosciach dowolnych.

Tez zrobilam zakupy na Allegro - kilka ksiazeczek z serii "KOszmarny Karolek".

moja znajoma pierwsze dziecko urodzila w wieku 46 lat. zdrowa dziewczynka. a potem za rok urodzila chlopczyka. chlopiec przyszedl na swiat wczesniej, no ale nawet dla mlodej kobiety ciaza rok po roku to duze obciazenie. chlopczyk jest zdrowy i dobrze sie uczy, dziewczynka tez. pozdrawiam

MagdaK ?

Flo boskie i jakze prawdziwe! Podziwiam tylko za to swiatlo w nocy ktore jeszcze bardziej takiego malego szalenca rozbudza.
Ja jak slysze, ze sie rusza to wstaje szybko wkladam smoczka na bok. Jak nie zdarze uslyszec i tak jak dzis byla impreza 2h to najpierw lezala w lozeczku i gadala, pozniej w lozku, odlozylam do lozeczka i chyba na chwile przysnelam ale jak sie obudzilam to ona dalej gadala wiec juz dalam flache i padla. W trakcie zmiana pampersa po ciemaku i w ogole wszystko bez swiatla.
A ten cyc to mnie przeraza...ciagniecie, wyciaganie, lezenie bez ruchu...no way! jak dobrze, ze u nas butla i dowidzenia!;)

Dopiero dobiłam na bb .Kłaczku ta pszczoła jest fajna i nawet powiem uniseks tak i dla chłopca jak i dziewuszki bardzo śliczna:-)Flo no pisz:tak:Zoyka no i na cóż ta mata w wannie miałaś spokój masz niepokój;-)No i gratuluję zakupu za 1 zł.Ktoś pisał,że się nie da ,a się da.:-)No i przynajmniej tanio ,a ładne i w tym jakby co jeszcze gdzieś wyjdzie.No mój M trochę wypił z kolegom ale nie za dużo za to kolega :szok: M musiał go odtransportować no ale tak bywa jak się drugi dzień pije:eek:Dorka natura wie co robi choć to dla nas przykre:-(

reklama
heołoł
robie konkurencje Katrinie :-p
mam matę do wanny zakupioną - myślałam że pisałam wcześniej - jestem spokojna, no spokojniejsza, bo z matą czy bez szlaenie okrutnie. Teraz namiętnie pożera pianę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry