• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Katrina mi zadnych badan nie bylo, recepta i umowienie sie na zalozenie. To moje drugie podejscie, pierwszym razem pomylilam daty i poszlam nie w ten dzien co trzeba i w sumie odetchnelam bo sie balam strasznie i dzis pewnie spac nie bede ze strachu..
Ja wiem, ze 3 razy dziennie sie sexic nie bede bo mnie od jakiegos czasu (piguly pewnie) sex nie interesuje i ciekawam jak bedzie na Mirenie. Fakt fakte, ze przy braniu tabsow nie chce mi sie wcale a bez tabsow max 2 razy w miesiacu wiec nie licze na cuda..

reklama
Ollena szparagi są sezonowe - no chyba że w słoikach. Najlepszy szparagowy czas to maj, czasem początek czerwca. Potem można dostać z Chile ale mnie najbardziej smakują Polskie w sezonie. Monsz nie lubi, Kubula wciągał w ubiegłym roku baaardzo chętnie. Malfi ale co się dzieje z cukrem ? szybuje ? ile razy dziennie jesz ? co jadasz ? może modyfikacja tego co jadasz ? pór posiłków, ilości ? Trzymaj się :-) Andzike - miałam do ślubu bukiet ze słoneczników i kapelusz nimi ozdobiony i w takiej formie odpowiadają mi najbardziej, nie lubię skubać, także jestem pod wrażeniem tych 2 dziennie :-)

Misia jak robisz szparagi?

Malfi kurczę Ty juz niedługo, ale to leci!!!

Katrina no nieźle, nieźle, 3 razy dziennie:-D:-D:-D.niezła kondycha:-D...kurcze a tak swoją drogą to gdzie te czasy jak człowiek codziennie się bzykał?:-D ( zresztą nie wiem, może WY codziennie..bo ja nie:sorry2: )

Idą kąpać potfora..tzn. dołączyc do kąpiącego tatusia:-)

misia wiem, ze sa sezonowe ale ja tu niedawno w Aldim odkrylam i kupuje czesto. Dawo temu juz probowalam ale mi nie podeszly a teraz jak najbardziej, pieczone :-) Mowie o zielonych, bialych nie probowalam.

My tez mamy Child Benefit. Zarobki mm tez nie przekraczaja jakiejs granicy z tego powodu dostajemy 160 eu tygodniowo jako Family Income Supplement. Dodatkowo prawie caly rent placa. Dowiedz sie czy Wam tez nie przysluguje bo podobno w UK jest tak samo jak w IE.
Jak Wam rent placa, to tu jest cos takiego jak Housing Benefit - to dostaja ludzie mieskajacy w mieszkaniach socjalnych, lub wynajmujacy dom/mieszkanie - my mieszkamy na swoim. Rajmund zarabia w miare dobrze jak na tutejsze warunki, ale nas rznie po kieszeni kredyt hipoteczny i obowiazkowe ubezpieczenia. Idzie w to pol wyplaty, a dochody sa jakie sa. Tak na surowo, to ok 1000 funtow miesiecznie, ale jak pociagnie overtime'y, to do 1400 potrafi dojechac, tylko ze to jest zarzynanie sie po kilka nocy pod rzad np., a zmiany sa 12h i normalnie z grafiku nie ma wiecej jak 3 longiem. Teraz ciagnal 4 noce, (zamiast 2), dzis i jutro ma wolne z grafiku, od srody jedzie noce, konczy w niedziele rano. Powinien miec 2 noce, w srode i czwartek. Jak sa overtime'y to bierze co jest, najczesciej jednak to sa zmiany nocne.

Zlazilismy dzis miasto za butkami dla Karola - chce mu kupic cos lzejszego niz trzewiki, ale nie sandaly jeszcze. Adidaski albo cos w tym guscie. Nic. Albo chala kompletna, plastikowe buty z podeszwa sztywna jak deska, albo Clarks - 28-32funty. Masakra.

Rozumiem klaczku...wiec Rajmund zapiernicza.. oby kiedys bylo lepiej, jak kredyt sie skonczy pewnie.

Co do butow, adidasy czesto sa przeceniane w sklepach sportowych, bylas? footlocker i tego typu.

Kredyt mamy na 20 lat... Zapomnialam w sumie do jednego sklepu looknac, ale nadrobie. Tam czesto byly fajne butki za glupie pieniadze, przeciez moje karrimorki sabie tam kupilam.

Tadam tadam!!! Maksio stoi już całkiem sam!!!
DSC_0914.jpg

i wypatrujemy wiosny:
DSC_0895.jpg
stopniał śnieg, znalazłam w ogrodzie kwitnące krokusy i zaraz mi się nastrój poprawił, zwłaszcza że cały dzień dziś był słoneczny. Maks odbył pierwsze wyjście do ogrodu na własnych nogach, ale wyraźnie tęsknił za podłogą ;).

Załączniki

• DSC_0914.jpg
    DSC_0914.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0914.jpg
    DSC_0914.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0895.jpg
    DSC_0895.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Mam kompowstręt galopujący i gdyby nie wołanie Olleny o pomoc pewnie bym zamknęła BB bez słowa, komputer zresztą też po odczytaniu maili. Ollena ja dostałam znieczulenie w gabinecie lekarskim w formie zastrzyku i musisz się o nie upomnieć. @ już miałam pierwszą i przeszła normalnie bez atrakcji poza tym że dłuższa o dwa dni, ale to u mnie akurat normalne jest. Pamiętaj, że ja nie mam mireny tylko zwykłą wkładkę anty bez hormonów.
Idę poczytać sobie książeczkę, jutro trzeba oddać ją do biblioteki a zostało mi kilkanaście stron. Może wstręt do laptopa mi przejdzie:))) Spokojnej nocki Dziewczyny

reklama
Ania dzieki! spytam od razu o epidural ;-)

Flo WOW! ale szybki Maksio!!!!!! gratuluje! no i jestem pod wrazeniem Twojej fryzury :-) poza tym pogoda i Wasz ubior nastraja optymistycznie :-))

Mia jak stanela kilka dni temu przy lawie to na tym sie skonczylo. Wspina sie po mnie i staje na lozku ale to tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry