• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska - lubię i robię prosto wręcz prostacko te szparagi - z wody z odrobiną masła dobrego lub oliwy albo z grilla - w sumie z lenistwa kupuje zielone szparagi no i im lepsze tym mnie przetworzone. Flo gratulacje dla Maksa :-) Nie wiem czy mi się zagubiło ale Maks raczkuje ?

Ollena - może Ci się zmieni po 30-stce... ja tam na tabsach czy bez mogę i kilka razy dziennie, chyba temperament mam po tatusiu.

Majuska - z byłym to tak mielismy podobne zapotrzebowanie na "przytulanki", niestety z tym mężem nie koniecznie...

No i cały wiosenny optymizm szlag trafił...kapie coś mokrego:crazy:
Tak czy inaczej wczoraj było ślicznie, własnie na takie ogrodowe spacerki :-) Flo gratki dla Maksa , silny i dziarski kawaler :-)

Ollena mi tez wraz z wiekiem libido się rozkręcało, więc jeszcze wszystko przed Tobą, bo Ty jeszcze małolata jesteś:-D

misia, ale te szparagi to sie jakoś obiera, no nie? ja w tamtym roku kupowałam w Realu, takie w pęczkach , zielone, no i obierałam je jakoś, po czym właśnie gotowałam, ale mnie ich smak nie powalił, a juz na pewno czas poświęcony na przygotowanie nie był adekwatny do smaku, dlatego pytałam, że może ja coś źle robiłam:-)

po raz kolejny zasiadłam wczoraj z małżonkiem do "Gry o tron" którą jest zafascynowany, ale poległam po 20 minutach oglądania, jednak 22 to stanowczo za późno dla mnie na oglądanie filmów...
kurcze chyba muszę druga kawę bo lecę z nóg...to ciśnienie jest tragiczne:no:niebawem lece na calodzienne strzyżenie do Łańcuta :-)

Zoyka, fakt, rzadko zagladam do Grupy.

Majuska biale sie obiera, zielone tylko odcinasz koncowki.
Co do libido to dawniej mialam takie, ze moglam 4 razy dziennie, ciaze wszystko odmienily. Po Patryku bylo gorzej a teraz jest kaplica.

Ja wkladam do piekarniakw folie i pieke zawiniete, poznie odwijam i mozna posypac parmezanem lub bez. Pysznota!

Czesć czytam ale chęci brak na pisaninę.Z nieba deszczośnieg sypie i jak w "Grze o tron" zawołam nadciaga zima ja pierdziu takiego kwietnia to chyba najstarsi górale nie pamiętają.Majuska "Gra o tron " jest jak dla mnie super ale my mamy HBO-go i mogę oglądać o której chcę i kiedy chcę no i trzeba oglądać od początku tak więc chyba ponad 20 odcinków .Malfi trzymaj się kobieto jeszcze chwila ,a Jasia będziesz tulała w ramionach :tak:Szparagi to nic w sumie takiego mój dziadek hodował bo dobre na nerki podobno wolę fasolkę szparagową ,a szparagi jak na smak(według mnie średni )są drogie dla mnie gra nie warta świeczki ale każdy lubi co lubi:-)Flo dzielny Maksiu no to niebawem oczekuj samodzielnych kroczków :tak:Co do libido u mnie jest zmienne nie wiem od czego to zależy pewnie jakby mój M chociaz wypłaty dostawał tyle co Ollena zasiłku i libido by mi podskoczyło.Czekam na lato moge od razu rozbierac się prawie do rosołu.

Witam się rano, BB w pracy nadal mam rozjechane, więc bedzie bez emotek i boldów .. :( Florentynka - niesamowity jest Maks, pięknie stoi! :) Gratulacje :) I wiosnę już u Was widać- SUPER! :) misia45 - jestem słonecznikomaniaczką... jak jest sezon na słoneczniki to mam paznokcie pomalowane na ciemne kolory (bo po kilku dniach intensywnego skubania nie ma opcji żeby je doczyścić :D) i wieczny odgniot na wardze ;) Szparagi mnie nie powalają, jadłam parę razy "u kogoś" albo w knajpie, w domu nie robiłam, może jak nastanie sezon to zrobię podejście domowe :) Kto wie, może Księciuniowi zasmakują ;) A Księciunio pięknie się "ruszył" - przewraca się w te i we wte, siada z półleżenia i najchętniej siedziałby non stop, mówi mamamammamama i tatatatattatata, a od 16.20 czyli mniej więcej od pory jak wracam do domu wpatruje się w drzwi (zresztą tak samo jak psy :D ) I ogólnie jest rewelacyjnym małym człowiekiem :) Ollena, Majuska - mi też rośnie libido z wiekiem ;) oczywiście, że w miesiącu mam fazy - raz mogłabym kilka razy dziennie a innym razem nic mnie nie rusza - odkąd nie biorę proszków (a brałam z przerwami 12lat) jestem w szoku jak mój organizm działa bez "usypiaczy" ;) Miłego dnia wszystkim, biorę się do roboty, napiszę Wam potem na GZ czym się ostatnio zajmuję ;)

Azula szparagowke tez kocham! oj normalnie podniecam sie na sama mysl o kolorowym targu, truskawkach i calej reszcie ;-)))
A co do zasilku padlam! zapraszam poprostu na Zielona Wyspe ;-)

Andzike podejrzewam, ze u mnie tez po dluzszym czasie nie brania tabletek libido by sie poprawilo i ciekawa jestem czy Mirena dziala na mozg.

Ollena bez znajomości języka ,bez pracy i mieszkania???? Przykład Ani pojechała niby na pewne i co o mały włos by była znów w PL (no była na miejscu kłaczek i jej Robert ma akurat dobry fach ,a nie każdy taki ma po prostu nie od nas jest to zależne czy będziemy pięknie śpiewać ,czy cudnie gotować czy budować czy tworzyć programy komputerowe jest nam to dane lub nie).Swoją drogą ponoć Polska tez UE jest więc chyba pensje minimalne oraz zasiłki powinny być takie same.Zapewniam ,że tak samo się tu ciężko pracuje jak i gdzie indziej o ile nie ciężej.

reklama
A Ty mnie nie musisz zapewniac jak sie pracuje w PL i ile sie zarabia. Ja kocham PL i chcialabym tam mieszkac ale wiem tez, ze dobrze mi tam na urlopach bo mam pieniadze. Gdybym miala tam zyc, zarabiac z moim wyksztalceniem to nie byloby kolorowo i powiem, ze nie wyobrazam sobie jak mialabym gospodoarowac kasa zeby na wszystko starczylo.
Bede pewnie tu zyc i narzekac choc teraz stanelo na tym, ze ja z dziecmi wracam za rok.

Moj m tez lekko nie ma, choc ma fajne godziny pracy i udaje mu sie zarabiac na tych zamowieniach ktore sklada na polskie zarcie. poza tym kombinuje tez na inne sposoby, kupuje od ludzi fajki, alkohol i sprzedaje drozej, sprowadzal juz kielbase i tez zarobil, ostatnio kupil od kogos karty do telefonu za grosze a sprzedawal drozej i tak w kolo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry