• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Oj nie fajnie to zabrzmiało .Ale jak sie to mówi są ludzie klamki i sa ludzie całe zamki.Kłaczku mam nadzieję ,że buty trafią do Ciebie ,a o tej licytacji to szybko zapomnisz :tak:

reklama
U mnie to dosc latwo idzie. :baffled: Wlasnie marudze nad ebayem bo szukalismy dzis bodziakow dla malego. W Tesco i Asdzie grzecznie nas poinformowali, ze dziecko majac 2 latka i wiecej powinno juz uzywac normalnej bielizny, wiec tlumacze uprzejmie, ze dziecie ma 15 miesiecy, a oni ze na takie dzieci maja! Kobitka pognala do regalu i wyciagnela mi 12-18. Mowie ze nie wlezie. To wyciagnela 18-23 - mowie ze nie wlezie. MUSI wlezc. Zadzwonilam po Rajmunda, ktory wloczyl sie gdzies dalej z malym, przyszedl, pokazalam dzieciatko, mowie ze NIE WLEZIE! Uwierzyla. W Matalanie wysylali nas do Tesco... Mam resztke bodziakow 18-23, tych co sie bardziej naciagnely, ale juz ciasno - pora chyba odpuscic, bo rozm. 2-3 cenny jak zloto i malo co go widze. Mothercare ma w ofercie, moze jeszcze tu sie uda wyniuchac, a nie, to... cieplo sie robi, moze dziecie bez bodziakow latac.

Cześć,

doczytam Was jutro bo tyle naprodukowałyście.

Byliśmy nad morzem i łazikowalismy po plaży. Julka chciała włazić o wody i cieszyła się piaskiem.
W pewnym momencie (nagle , jak w horrorze) naszła chmura gęstej mgły. Przechodziła nad nami i za chwilę była już z tyłu. Pierwszy raz czegoś takiego doświadczyłam. Jak na złość baterie się wyczerpały w aparacie .
Na obiad poszliśmy do knajpy i Julka zachowała się po prostu skandalicznie. Wyła, ryczała.. dobrze ze w końcu Jarek z nią wyszedł. Usnęła od razu. Okazało się ze była totalnie zmęczona ze nawet obiadu nie chciała a tylko sen był jej w głowie.

M przywiózł spacerówkę od kuzynki .cena 150 i chyba się skuszę bo fajna , jasno fioletowa typu parasolka.

Aniu - zapomniałam Ci napisać, że Alinka tez taka przerwę miała, ale jak jej urosły ząbki z tyłu, to jedyneczki ładnie się zjechały do siebie. Kuba teraz tez tak ma.

Ostatnia edycja:
Cześć,
kiwam sie nad kawą... choroba powoli nas opuszcza ale za to do 3.00 były pobudki co pół godziny. Nie mam pojęcia dlaczego Wanda popłakiwała,wypijała herbatę i zasypiała. Moje drugię imię to zombi :baffled:
Florka ja też mam przerwę, u mnie się powiększała bo kiedyś jej nie miałam, ale kilka ładnych lat temu zahamowałam postęp paradontozy. Szkód narobiła w postaci rozsuwających się zębów no i widać to na jedynkach a dołu uzębienia raczej nie pokazuję:)))
Katrina na zdjęciu całkiem solidne zębole, te wrzutniki na żetony mają jednak swój urok :-D

Robert wczoraj przyniósł w końcu dla nas telewizor. Błogosławię czasami jego możliwości dorobienia, bo Fred chciał wywalić popsutą Toshibę a mój chwycił w objęcia 40 cali i galopem wrócił do domu:))) Zziajany, spocony i dumny jak paw postawił urządzenie w domu - zajęło mu chwilę naprawienie tego i wszystko działa:))) Dziecko stoi oczarowane ruszającymi się obrazkami jak mały dzikusek z dżungli wyrwany. TV stoi na szafce a przed nim: dwie pełne torby podrózne, wózek, fotelik do samochodu i dwie pufy:-D trzeba było zrobić zaporę przed biedronką usiłująca koniecznie pomacać matrycę, podotykać przycisków i włażącą na szafkę :)))
Zapraszam na kawkę :-D

Jestem z kawą :-D
Nie ma co się przepracowywać od rana, kawa najważniejsza

kłaczek - sprawa się wyjaśniła - i dobrze, mam nadzieję, że jednak butki będą Cię cieszyć :tak:
Na dogomani jak wszędzie - są fajni ludzi i ci mniej fajni... Poznałam tam wiele super babeczek (między innymi Flo i Majuskę) z którymi wirtualna znajomość przerodziła się w realną, ale spotkało mnie też tam parę niemiłych sytuacji - jak w życiu. Staram się nimi nie przejmować i robić swoje czyli w miarę możliwości pomagać psiakom :tak:
anka_d, katrina - dzieciaczki przepiękne! :happy2: wczoraj Kacper odkrył nowe zwierzę czyli kota:confused: zazwyczaj jak jeździliśmy na wieś to koty się chowały po kątach (w świetle późniejszych wydarzeń - bardzo słusznie :sorry2:), wczoraj byliśmy bez psów to w końcu się pokazały :-)
Zoyka - zazdroszczę tego, że masz do morza rzut beretem, uwielbiam Bałtyk (poza sezonem oczywiście :) )
Coś strasznie kapryśna ta wiosna, przychodzi i przyjść nie może...

Miłego dnia, idę robotać... :no:

Klaczku a w Penisie sprawdzalas? tam maja tez duze bodziaki.

Ania Mia tez ma przerwe miedzy jedynkami, chyba kazdzy maluch ma dopoki reszta zebow nie wyjdzie i nie scisnie tamtych. Ale moj ma wielkie przerwy miedzy kazdym zebem wiec oby Mia nie odziedziczyla..
Gratuluje Tv ;-)

Andzike wiosna bezsensu, teraz ma byc upalny tydzien a akurat na nasz przyjazd zimno...zimniej jak w IE. Niech sie cmokna!

Sluchajcie Mia pokaslue szczegolnie jak sie obudzi, odkaszlnie i jest spokoj niby ale szczepic ja jutro?

Zoyka my tez tu mamy plaze obok ale co z tego jak zawsze zimno. Cala zime nie jezdzimy, a ostatnio jak pojechalismy to nas wywialo wiec ja nie lubie jezdzic... tylko cieplo tam jest jak na zewnatrz 20 w sloncu..
A co do placzu to dzieci na ogol placza jak spiace..

reklama
Cześć.

Piękne słońce świeci. Podobno w całej Polsce ma być dzisiaj 20 stopni.
My już po butli mleka i po śniadanku z kawą. Pranie się kończy, kupa była :-D

Olena - a przed szczepieniem lekarz nie bada i nie decyduje czy można szczepić ?

Aniu - śliczna ta Wasza Wandzia. !

Majusko i jak tam i co tam ? Czekałam na więcej na GZ ale nie ma . Lepiej już ?

Zaraz się biorę za chowanie zimowych szmat. Wczoraj pozbyłam się dwóch worów ciuszków Julki - oddałam kuzynce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry