• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Bylismy w TkMaxx w sobote i znowu mnostwo nowych modeli Crocsow.. ale juz nie patrzylam, tzn patrzylam, mm podszedl to mu powiedzialam, ze tylko wacham ;-))
No i duzo dla dzieci bylo tym razem!
Tego Asdani to nie znam, tu nie ma.

Katrina wiem, ze jeszcze nie masz ale pamietam ze mialas. No to bede cierpliwa choc powiem szczerze, ze teraz nie bede wiedziala kiedy dostane @.

Babcia mi Crocsy moje rozowe podkradla, te a'la Crocodylki ale nowszy model bo zawienite czubki. zamowilam jej klapki, ciasnawe, mowie jej ze moze te drugie by chciala, no to ona ze wezmie tylko kolor gejowski wiec ona nie wie jak na miasto w tym.. Ja sie zastanowilam i jej powiedzialam, ze zamowie jej inny kolor a moje chce z powrotem! Teraz zaluje, bo znalazlam piekne zielone i moglabym je dla siebie zamiast tamtych ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
"Ollena, a co to Penis jest? "Kłaczku Ty nie wiesz ;-):-)Ale sklepiszcza tam macie i te nazwy potoczne:-DMy w ogródku pierwsze zasiewy porrobilismy tzn M bo ja z gąsienicą córuś zakupiłyśmy narzędzia do piaskowania za całe 5 zł wiadro ,łopatka,grabki.sitko i foremki na razie piasek został posmakowany na Mastifce dziecko sobie pojeździło oby pogoda chciała się utrzymać (no noca niech ciut wody z nieba spadnie:tak:)Amelia weszła w okres prosięcia no nie upilnujesz co jest bardziej brudne i pypraste to jejGdzie moja królewna????:cool2::szok:.No ale grunt to dobra zabawa:happy2:Kłaczku według mnie twój trawnik chyba by musiał zostać nawietrzony albo może założyć na nowo .Verita jak ma na imię córeńka?

Kłaczku - niby w Town mieszkamy, ale to jak taka duża wioska w Pl. Ze spożywki mamy u nas na wsi Lidla, Aldika, Euro Spara i Super Valu. Natomiast jesli chodzi o inne rzeczy, to tylko małe prywatne sklepiki przy Mainstreet. No i ewentualnie jeszcze dawny VFM (obecnie Super Savers), ale tam ubrań nie ma, jest trochę spozywki, chemia gosp., trochę artykułów dla dzieci (w tym pampki po 12 Euro), trochę spraw sanitarnych i papierniczych - czyli takie mydło i powidło, tylko za dobrą cenę.

Na zakupy ubraniowe, albo do Tesco czy po zabawki to najbliżej Derry (Londonderry), to juz Irlandia Północna, albo Letterkenny - w Republice Irlandii. Tak pomału dojrzewam do zrobienia tu prawka, bo szlag mnie trafia jak jestem taka uzależniona od męża, jeśli chodzi o transport.

Verita - witaj. Napisz coś więcej o sobie.

Hełoł :-) ten mój nieszczęsny enter :baffled: Byliśmy u neurologa - zaległa wizyta z ubiegłego roku :-) w sumie do trzech razy sztuka - Pani Dr wyjechała na kongres, potem choroba Kubuli no i w końcu dziś nam się udało ... inna opowieść to mój Monsz :no: ale to na GZ napisze bo naprawdę mi opadło i to i owo :-D po wizycie w ramach nagrody poszłam sobie do galerii i kupiłam sobie trochę bielizny ale grzech nie kupić za 30% bo likwidują sklep...

hej,

Dziewczyny wyglada na to ze dogadałam się w matką. Przyjęła moje warunki opieki nad Julką. Poszłam tam i zapytałam wprost czy chce i czuje sie na siłach opiekować się nią od pon-czwartku od 8-15. Powiedziała ze nigdy nie mówiła ze nie chce i ze chce, będzie z nią i w dupie z działką.
Kamień z serca bo już na poważnie rozeznawałam się w tych żłobkach.

reklama
to dobrze - zobaczysz jak wyjdzie to wszystko. Ja mam najbliżej żłobek caritasu ale odpadł na dzień dobry. Zadzwoniłam tam pod koniec sierpnia - tak na max 2 tygodnie przed rozpoczęciem roku żłobkowego i jedyne co mi pani potrafiła powiedzieć to OPŁATY. jakie żarcie, jaka kadra, jakie grupy, ile dzieci w grupie, jakie grupy wiekowe NIC z tego. No i podziękowaliśmy. Drugi żłób jest blisko mojej pracy ale tam jest głośno no i jakoś nie budziło mego zaufania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry