Bylismy w TkMaxx w sobote i znowu mnostwo nowych modeli Crocsow.. ale juz nie patrzylam, tzn patrzylam, mm podszedl to mu powiedzialam, ze tylko wacham ;-))
No i duzo dla dzieci bylo tym razem!
Tego Asdani to nie znam, tu nie ma.
Katrina wiem, ze jeszcze nie masz ale pamietam ze mialas. No to bede cierpliwa choc powiem szczerze, ze teraz nie bede wiedziala kiedy dostane @.
Babcia mi Crocsy moje rozowe podkradla, te a'la Crocodylki ale nowszy model bo zawienite czubki. zamowilam jej klapki, ciasnawe, mowie jej ze moze te drugie by chciala, no to ona ze wezmie tylko kolor gejowski wiec ona nie wie jak na miasto w tym.. Ja sie zastanowilam i jej powiedzialam, ze zamowie jej inny kolor a moje chce z powrotem! Teraz zaluje, bo znalazlam piekne zielone i moglabym je dla siebie zamiast tamtych ;-)
No i duzo dla dzieci bylo tym razem!
Tego Asdani to nie znam, tu nie ma.
Katrina wiem, ze jeszcze nie masz ale pamietam ze mialas. No to bede cierpliwa choc powiem szczerze, ze teraz nie bede wiedziala kiedy dostane @.
Babcia mi Crocsy moje rozowe podkradla, te a'la Crocodylki ale nowszy model bo zawienite czubki. zamowilam jej klapki, ciasnawe, mowie jej ze moze te drugie by chciala, no to ona ze wezmie tylko kolor gejowski wiec ona nie wie jak na miasto w tym.. Ja sie zastanowilam i jej powiedzialam, ze zamowie jej inny kolor a moje chce z powrotem! Teraz zaluje, bo znalazlam piekne zielone i moglabym je dla siebie zamiast tamtych ;-)
Ostatnia edycja:

)Amelia weszła w okres prosięcia no nie upilnujesz co jest bardziej brudne i pypraste to jejGdzie moja królewna????
.No ale grunt to dobra zabawa
Kłaczku według mnie twój trawnik chyba by musiał zostać nawietrzony albo może założyć na nowo .Verita jak ma na imię córeńka?
Byliśmy u neurologa - zaległa wizyta z ubiegłego roku :-) w sumie do trzech razy sztuka - Pani Dr wyjechała na kongres, potem choroba Kubuli no i w końcu dziś nam się udało ... inna opowieść to mój Monsz
ale to na GZ napisze bo naprawdę mi opadło i to i owo