• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Andzike, az looknelam. Noz, skoro "Bazarek jest zakonczony. Nie ma co kombinowac." to po chwieja bylo moda wzywac? Bylam na etapie wycofania sie zupelnego z bazarku, ale zawsze jakby co, to by musiala "konkurencja" przebic choc o zeta, wiec i tak by Straczki zyskaly. Nie nadazam, ale luzik - jak sama pisalas, ludzie sa rozni wszedzie.
Ollena, a co to Penis jest?
Czesc, Verita! Czyli co? Kombinujemy jak robic zeby zrobic? O, rany... To co Ty masz w suwaczkach? :szok:

Klaczku Penney's, potocznie Penis to Wasz Primark :-D

Zoyka lekarz nie bada, jest pielegniarka, mierzy temp bo to wg nich jedyny powod nie szczepienia. Nawet gdyby lekarz badal to Mia jest szysta osluchowo, naprawde o dziwo (tfuUuuu) nic jej sie nie dzieje oprocz pokaslywania po pobudce porannej.

Dziewczyny ktore mialy spirale lub maja... dlugo sie plami? Kuzwa brzuch mnie boli non stop jak na @ albo nawet mocniej i ciagle te wkladki.. Teraz mi to nie przeszkadza ale lato idzie i moze byc upierdliwie :/
Katrina, Ania?

Klaczku LUBIE TO ;-)
U nas ciepelko, w samym zakiecie pomykam, niby wiatr jest ale przy temp 15st jest nieszkodliwy, dzieci porozbierane i jest super! pomyslec, ze w PL bedzie jeszcze lepiej :-)
[h=5][/h]

U nas tez. Wiatr silny, ale na miescie zdjelam "skore" z siebie i z malego - ja mialam cienki golf, on na bodziaku lekki polarek i bylo nam za cieplo. Pieknie jest.
Wczoraj posadzilam borowke, przy okazji stwierdzilam, ze cebulki mieczykow przezyly zime w gruncie. Malo tego, maja mnostwo dzieci! To dobra czesc nowin. Zla jest taka, ze ziemia jest zbita jak skala - tlusta, ciezka, gliniasta - ledwie poddaje sie lopacie, a i to trzeba wycinac cegly zeby wykopac dolek. Koszmar. Nie dziwne ze trawa biedna a mchy czuja sie swietnie. Musze wykombinowac jak rozluznic glebe...

witajcie

Ollena - poprzednią miałam jakieś 22 lata temu, więc nie pamiętam, a teraz jeszcze nie mam. W środę mam wizytę z wynikami badań i zobaczymy co dalej. Ale koleżanka tu zakładała, mówiła, że plamiła kilka tygodni % lub 6), ale potem zero - nie ma wcale okresu i jest szczęśliwa z tego powodu.

Kłaczek - dokładnie jak Ollena napisała - u nas te same ciuchy co u Was sa w Primarku, u nas są w Pennys (czyli w penisie). Ja tam moge i w tym i w tym - do Primarka mam 20km (w Derry), ado Penisa ma 40km (w Letterkenny). Asdani to najbliższy w Strabane, ale to kawałek...

reklama
Katrina, to Ty jeszcze bardziej na wsi niz ja??:szok: Ja mam Prajmaniego w centrum, Asdaniego z drugiej strony miasta, ale to tez max 10M, Tesconi w zasiegu buta (godzinka spaceru w jedna strone), Nexta (drogie bydle wiec omijam) i TKMaxa tuz obok Tesco, Matalana w sumie tuz za miastem, kolo zakladu w ktorym pracuje Rajmund. Mothercare nie mamy, ale Clarks jest, Dorothy Perkins jest, H&M jest (ale wole go online jak juz)... Tylko do miasta nie ma za bardzo jak, ale mniejsza o wiekszosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry