Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

..następna dojedzie na 17...ale dobrze , że wogóle dojedzie...będe dzis pić browar, na bank

( aha mam wszystkie opakowania i gwarancje do swojego sprzetu, ale do maszynki nie
) znacie to??
....leje , jest szaroburo, stary nie może sie dodzwonic do ludzi co nam wiszą kase z poprzedniego wynajmu mieszkania..tralalala lala
....jest super, jest super, więc o co Ci chodzi
.Ja rano byłam u okulisty z tą zaćma niestety muszę tam chadzać regularnie .Ale nie zdawałam sobie sprawy ,że za każdym razem będę mieć zakraplane oczy .Byłam z Amisią i 20 minut z nią ociemniała (bo musiałam mieć zamknięte ślepia) z nią czekałam w poczekalni ,a ta robiła co chciała pozamykała wszystkie drzwi zaczepiała pacjentów.Kolejny raz zapisze się tak by ktoś z nią został.No i zdecydowałam sie na brele na co dzień .Mam te do czytania ale jednak już coraz gorzej widze dał mi recepte teraz do optyka by mi zrobił te okularki
dzisiaj widzialam wszystko chociaz to uciazliwe bo do pisania w zeszycie musialam je sciagac. Upierdliwe to jakos, ale starosc jest jednak okrutna
Wanda dzisiaj rozplakala sie jak po nia poszlam, chociaz jak sie zegnalysmy to byla zachwycona. Przyczyna placzu bylo nieludzkie zmeczenie i niewyspanie, wsadzona do wozka padla od razu i spala ponad godzine w autobusie. W kazdym razie nie ryczy jak mnie nie ma tylko sie ladnie bawi.