misiu ja nic takiego nie slyszalam, a nawet gdybym uslyszala od jakiegokolwiek pediatry to sorry ale pediatra nie bedzie rzadzil tym kiedy ja bede kapac moje dziecko. Nie bylo wieczora zeby moj Patryk nie byl wykapany! tak samo jak siebie kapie codziennie przed snem tak i bede kapac moje dzieci, bez przesady... Ale wiem, ze sa mamy ktore kapia dzieci co 3 dni...jedynie z wlasnego lenistwa niestety. A dziecko tak samo sie poci jak my, tymbardziej ze jest w pampersach non stop i poci sie jeszcze bardziej. Mam mu umyc tylko pupe? to co za roznica, calego go wloze do wanny i tyle...
Ale kazdy robi jak uwaza, ja bylam kapana dzien w dzien od pierwszego dnia, wiec i moim dzieciom wody nie braknie
No i jesli juz sugerujesz sie czyims zdaniem to wszelakie madre ksiazki pisza, ze dla noworodka/niemowlaka codzienny TAKI SAM program dnia jest najwazniejszy. Sa dzieci kapane codziennie o jednej porze nie usnac Ci bez tego wykapania...beda sie drzec dopoki nie zorientujesz sie o co chodzi. Podejrzewam, ze moj by tak mial za mlodu ale nie probowalam, bo nigdy nie kladlam go bez kapieli. Dzieci sie wtdy rozluzniaja, wyciszaja i dla brzuszkow to idealny relax
A moj noworodek urodzi sie latem wiec tymbardziej nie ma opci NIE kapania! do tego dojdzie jeszcze odkryty basen w lecie:-)
klaczku oj Ty wymeczysz sie biedna
Ja nie mialam nic przepowiadajacego...od razu wiedzialam, kiedy rodze, raz a porzadnie...;-) A ten kac to po czym, pochwal sie to i moze ja sobie to zafunduje
Ale kazdy robi jak uwaza, ja bylam kapana dzien w dzien od pierwszego dnia, wiec i moim dzieciom wody nie braknie
No i jesli juz sugerujesz sie czyims zdaniem to wszelakie madre ksiazki pisza, ze dla noworodka/niemowlaka codzienny TAKI SAM program dnia jest najwazniejszy. Sa dzieci kapane codziennie o jednej porze nie usnac Ci bez tego wykapania...beda sie drzec dopoki nie zorientujesz sie o co chodzi. Podejrzewam, ze moj by tak mial za mlodu ale nie probowalam, bo nigdy nie kladlam go bez kapieli. Dzieci sie wtdy rozluzniaja, wyciszaja i dla brzuszkow to idealny relax
A moj noworodek urodzi sie latem wiec tymbardziej nie ma opci NIE kapania! do tego dojdzie jeszcze odkryty basen w lecie:-)
klaczku oj Ty wymeczysz sie biedna
Ostatnia edycja:

bo ważniejsza jest warstwa lipidowa ... a Młody jest wodowany między 19:30 a 20 - zalezy o której z siłowni wracam 

a Regina mówiła tylko że po nim nie trzeba namaszczać niczym ciałka ale i tak buziolka delikatnie oliwką przeciągam
Macie może jakieś własne doświadczenia z tymi tabletkami??