• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, jeszcze nic straconego :-)
A ja?? hmmm....też sobie wkręcam ciążę, w sobote po zjedzeniu miałam takie mdłości, wczoraj w pracy tez nie za dobrze się czułam....pomyslalam se że moze w ciąży jestem ale po chwili zeszłam na ziemie i obwiniam pogodę, 1 sierpnia ma wredna @ przyjść więc grzecznie czekam, korci mnie żeby testa w piatek zrobić bo w sobote na wesele jedziemy i wiedziałabym czego sie spodziewać, ale obiecałam sobie że nie będę sie nakręcać, bo znając moje szczęście to i tak nic z tego....dziś śniło mi się że byłam u gina i powiedział, że jego leczenie zakończone i może mi tylko pogratulować....tylko nie wiem czy byłam w ciąży czy co? a może to znak, że u Zjoli wszystko będzie ok??

reklama
Witam.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :tak::-):-)
Kłaczek jak zimorodek?
Ewelina26 dobrze będzie .
Jeśłi masz zalecone leżenie i odpoczywanie z powodu krwiaka to ja bym z pracą nie ryzykowała :no::no:

Olusia nie tym razem to może za miesiąc???
Ciesz się tym co masz czyli swobodą tak jak Karolcia :tak::-):-)

Emy co u ciebie?

Kasia ja też masę tabletek łykałam i leżałam w łóżku.
Dzięki temu wytrwałam do 35 tc.;-):-):-)

Ilona dobrze,że mały już dobrze się czuje .:tak::-):-)

Witam Was kochane.
Zaglądam do Was co jakiś czas ale pisać jakoś nie ma o czym...
Teściowa nadal w szpitalu -jutro będzie 2 tygodnie ,a lekarze nadal nie wiedzą tak do końca co jej jest :baffled::baffled::baffled:
Wczoraj byłam z mężem i synkiem na otwarciu stadionu narodowego.:tak::-):-)
Ależ tam było ludzi ...:szok::szok::szok:
Potem zrobiliśmy sobie rodzinnego grilla ,a wieczorek spędziliśmy tuląc się do siebie .;-):-):-)
Coś mnie \nów rozkłada tylko jeszcze nie wiem co.
Boli coś w krzyżu,a w zasadzie piecze i promieniuje do boków ,czasami do kompletu pobolewa mnie brzuch do kompletu :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie czas położyć sie do trumny i czekać na śmierć :szok::szok::-D:-D:-D
A tak serio to mnie wkurza to moje chorowanie-no ileż może coś człowiekowi dolegać :dry::dry::dry:

Acha...
Za pół godzinki mam wyniki na APS i za tyle czasu dowiem się czy jestem studentką :-D:-D:-D-a śmierć musi jeszcze poczekać :-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie kciuki.

As, dzieki. Jajko zwane Zimorodkiem ma sie chyba calkiem niezle, i chyba zachowuje sie zaleznie od dnia. Wczoraj duzo chodzilam wiec wieczorem urzadzilo sobie sale treningowa i totalne pogo. Pewnie to taka jajkowa zemsta. A jeszcze mu tatus zagladnal i namieszal owec juz na pewno mialo powod zeby sie odgryzc. Generalnie czuje sie swietnie i mam nadzieje ze Jajko ma sie tak samo. Jedyne co typowo ciazowe to apetyt non stop i problem z myciem zebow.
Wyniki juz sa. Pochwal sie, STUDENTKO!

As, dzieki. Jajko zwane Zimorodkiem ma sie chyba calkiem niezle, i chyba zachowuje sie zaleznie od dnia. Wczoraj duzo chodzilam wiec wieczorem urzadzilo sobie sale treningowa i totalne pogo. Pewnie to taka jajkowa zemsta. A jeszcze mu tatus zagladnal i namieszal owec juz na pewno mialo powod zeby sie odgryzc. Generalnie czuje sie swietnie i mam nadzieje ze Jajko ma sie tak samo. Jedyne co typowo ciazowe to apetyt non stop i problem z myciem zebow.
Wyniki juz sa. Pochwal sie, STUDENTKO!
To super ,że jest oki.
Kibicuję Ci z całego serca !!!
Wyników jeszcze nie ma .
Siedzę i czekam jak na szpilkach.
Od 12 powinnam być w pracy !!!!

As trzymam kciuki, &&&&&&ale juz teraz możemy na pewno mówić na Ciebie STUDENTKA :-D
Kłaczek- buziaki:********pogłaskaj zimorodka ode mnie :*
Olusia-przykro mi , ta małpa jednak przyszła:(((((( ale kolejny cykl przed Wami , i oby owocny :)a ma co sie załamywać, przeciez to takie przyjemne te starania :-)
Karolcia - nakręcaj sie a co tam.... każda ciąża inna i moze w tej test nie musi CI wyjść tak wcześnie, poczekaj do terminu @ i wtedy zrób ,albo bete po prostu :)

Ja standardowo śpie na siedząco,druga kawka juz i mnie nie postawiła na nogi :(((( chyba bachne sie na wyro choć na pół godzinki, ale jak pamiętam dla mnie to objaw ciąży bo odkąd Jaś juz zaczął przesypiać noce to sie nie kładłam , tylko wtedy jak byłam w ciąży, no ale w ciązy nie jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec pogoda jest winna i tyle !!!!!!!!!
Bibiana - a może to fasolka ???????? czego Ci z całego serca życzę :D Może zrobisz 31 lipca test?? Zrobiłabyś mi niespodzianke bo mam urodziny :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry