reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As, mialo byc do piatku, co? Janiepierdykam, masz swoje mulenie w aucie, masz... Az mi sie japa cieszy! To co? Popierniczasz teraz do tego specjalisty od cykli bezowulacyjnych, tak?
Karolcia, i co? "Podnies noge i wysikaj sie, tak?" Bo zeby kogos kopnac to jeszcze by trzeba bylo noge rozbujac!:-D Sorry, przez As mam glupawke.

reklama
As - ogromne gratulacje !!! super same dobre wiesci
Karolcia - wygnaj mi tutaj zaraz smutacy, kto mnie bedzie podtrzymywal na duchu ???
czytam Was teraz caly czas ale ja nie jestem zbyt rozmowna - wiecie umysl scisly
wiec wybaczcie ze nie pisze wiele,
dzisiaj o 18.00 chwila prawdy odezwe sie wieczorem , bo bede musiala sie wygadac !!
dzisiaj bylam powtorzyc BHCG (w poniedzialek mialam 16000) i pielegniarka cos smedzila ze musza rozrzedzic krew bo to duzy wynik i sugerowala ze to nie jest poczatek ciazy ??? - dla mnie wg OM powinien byc 6 tydz, -
no nic dzisiaj sie dowiem o lekarki o co chodzi z tymi wynikami
pozdrowionka,
ale sie ciesze ze tutaj tyle fasolek !!!! w maju trzeba zrobic impreze !!!

Karolcia jak ja sie czuje dziś lepiej. Nie wiem co bedzie później ale dopóki nie ma objawów ciążowych to psychicznie czuje sie lepiej.
Byłam w poniedziałek u lekarza innego bo chciałam skierowanie do szpitala na zabieg ale nie dostałam bo gin. ma wątpliwości. Z pustego jaką znowu zrobiła sie martwa ciąża. Następna wizyta w piątek i albo skierowanie dostanę do szpitala albo do wariatkowa. Szczerze mam dosyć tej huśtawki

reklama
As Moje GRATULACJEEEEE super wiesci i jaka gruba krecha :-D

Ja was podczytuje dziewczyny tutaj ale was to jest ciezko nadrobic,postow dziennie tyle przybywa a jak juz przyjdzie pora odpisania to nie mam juz czasu albo nie pamietam co komu mam odpisac :-)

Do góry