Gatto
Mama Gattinki
Za mrożonki trzeba płacić a z tym cienko. No ja wiem, że chodziło o naszą armię, ale nie wiem, czy używają do inseminacji nasienia mrożonego?
chyba tak, dziewczyny na endo przynajmniej tak twierdza, bo ja w temacie jestem zielona

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za mrożonki trzeba płacić a z tym cienko. No ja wiem, że chodziło o naszą armię, ale nie wiem, czy używają do inseminacji nasienia mrożonego?

Menopaza mnie goni!!kaira wniosek z tego,że teraz modlimy się o dziewczynkę?...Tyle nieszczęść na tym durnym świecie,że już sama nie wiem jak to wszystko rozumieć.A ciebie normalnie podziwiam,że tyle siły znajdujesz w sobie
kłaczek mojej znajomej babcia w sobotę kończyła 100 lat,więc ty jeszcze przed półmetkiem!!!!Jaki kończący się czas?![]()

Gatto - jak by co, to do sierpnia przecież wytrzymamy, chyba że po długim poście strzelimy naturalsa![]()