Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gosiulek z przykroscia musze stwierdzic, ze nie jestes sama:-(

kazdej z was cosik tam napisałam i teraz lipa...nie mam sil pisac od nowa...nie bylo mnie chwile a tu tyle stron
kochane ja dzis sie nie poudzielam za pewne za duzo gdyz odezwal sie moj stary zab
w pon mam wizyte,ale musialam wziasc apap choc nie chcialam,ale chyba wyjscia nie ma...co do brzusia to dzis mam jakies pobolewania,takie kłucia w dole...mała sie dzis nie rusza,nie kopie nie wiem co sie dzieje...chyba tylko czulam jak sie wypinala,ale nie jestem pewna...martwie sie.wczoraj tez tylko ze 3 razy sie ruszyła...:-(
i &&&&&&.witam nowa aniołkowa mame-nisiao zapalam swiatełko dla maluszka*...jesli masz ochote zostan z nami...ból gardla napewno nie byl przyczyna twojej straty,nie obwiniaj sie...kobietko22 jestem w szoku,ze masz tak silna wole zeby cwiczyc...gratuluje.wiem,ze masz silna wole na inne rzeczy tylko nie na rzucenie fajek.ja znowu rzuciłam fajki,a przestac skubac pazurów nie umiem...i gdzie tu sens??? gosiulek ehhh...za ciebie tez nadal trzymam &&&& i nie puszczam. 

juz sie uspokoilam mala zaczyna harce i to konkretnie...teraz jakby jesio zab przestal bolec byloby cudnie.ide sie przespac.buziaczki kochane moje