• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - u mnie też doopa już 3-i cykl, wrrrrrrrrrrrrrrrr. Czy ja się w końcu wstrzelę? Albo, czy raczej M się wstrzeli? Teraz uzgodniliśmy wtrysk bezpośredni a jak nas coś najdzie, to może jednak dziecię z próbówki?

Sluchaj, a nie mozesz zrobic sobie IUI jak twoj bedzie w Japoni z zolnierzykow mrozonych??:sorry:

Zjola ja po poronieniu też 3 cykl i doppa.

Ja tez 3-ci i juz czuje, ze dooopa.

Kupiłam mojemu żeń-szeń- żeby miał więcej energii i witalności - ale powiedziałam mu ,że to tylko wzmacnia pamięć :-)

Hahaha, dobra jestes:happy:

reklama
o matko kochana,no dzisiaj to już przesadziłyście z tym pisaniem;-)
:-)plenitude
yupi,yupi:rofl2::-D
kłaczek,nikt ci nie zabroni chcieć,próbować też nie;-)
kobietko,o matko mnie jednego się nie chce gotować:-),zazdroszczę postawy
zjola a taką miałam nadzieję,że jednak się uda...
aniołkowa.mamo takie odczucia są zupełnie normalne w naszym przypadku,co nie czyni z nas wrednych zołz,po prostu z pewnymi rzeczami trudno się pogodzić i różne myśli przychodzą wtedy do głowy.
kaira przepraszam,że pytam,ale jestem tu od dość niedawna i nie znam twojej historii -co jest przyczyną twoich (jak sama piszesz) 7 aniołków?

Witam ,
kaira żołnierzyki zawsze były w formie ,tylko problem jest w tym ,że mój czasami pracuje przy wysokich częstotliwościach,sporadycznie,ale trafiło ,że w maju wziął to zlecenie bo kasowe [za 12 godzin dostanie więcej niż 3 średnie krajowe z wysokiego pułapu] ,a tak się składa ,że w przybliżonym terminie staranek ma tą nockę [zlecenie].
U nich w firmie ,wszyscy mają córki tylko jeden chłopaka.
Ale może nic straconego ,bo ostatnio zaszłam w takim dniu cyklu ,że nie wszystko stracone:-)

Gosiu może za bardzo chcemy dlatego tak jest.Ja już mojemu powiedziałam, olewam sprawe niech się dziej co chce, już nie biorę hormonów nie kuję się clexane,nie liczę cyklu, nie monitoruję jajeczkowania zostawiam to sile wyższej.Zaczynam normalne życie.Może dane jest mi miec tylko jedno dzieciątko na ziemi a 7 w niebie.

i moze wlasnie to jest klucz do sukcesu?-olac wszystko i bedzie co bedzie:tak:

hejka kochane:)mamy dzisiaj piekny dzien nic tylko hulać na świezym powietrzu:-)a u mnie nic tylko robatajet,remont czeka.Nadal czekam @ :-(:-(:-(
plenitude nawet nie wiesz jak sie kochana ciesze :rofl2::rofl2::rofl2:widzisz jedanak moze sie udac buziole:*:*:*
kaira,gatto to fakt nic tylko olac ale wiadomo jak kobieta juz sie na cos nastawi to koniec na amen:-D
anty witaj kochana co u ciebie?:-)
pozdrawiam was cieplutko zycze milego dnia i na ustach szerokiego usmiechu:-D

Tylko jak się przełamać i ZACZĄĆ to olewać? bo sęk w tym że ja jak dużo rzeczy własnie olewam tak tego nie potrafie, nie potrafię nie mysleć:(
i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że lekarze mają rację.
Miłego dnia babki.

angel witaj.U mnie na pewno lepiej niż gdy pierwszy raz tu zawitałam;-).Wiadomo,że od czasu do czasu wszystko wraca,ale generalnie nie jest już źle.Chyba wracam do żywych:happy:Widzę,że działasz ciągle w domku.Co dokładnie remontujesz?

anty to super zawsze wraca ale trzeba sie uporac:tak:a to u mamy wiesz malowanie cekolowanie i wszedzie ten kusz jeden pokoj zrobiony teraz drugi wlosy mam tak sztywne, normalnie druty:-D:-D:-Djak to sie skonczy to sie zmobilizuje i bede na biezaco.

reklama
angel oj remonty to i ja przerabiałam,więc dokładnie wiem co to oznacza.Całe szczęście mam to już za sobą,teraz walczę z podwórkiem:-) tylko nie zawsze mam czas i trochę kulawo to wszystko idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry