• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anulka ja też tego tematu olać nie potrafiłam.. Zawsze tak twierdziłam.. Az tym arzem tak sie stało.. Dałam se siana na dłuzszy czas...i przez ten czas sie pilnowalismy... Az po roku przestalismy i wyszlo za pierwszym razem... Ale nie podchodzilam do tego , ze musze zajsc i juz..

reklama
Hej
Anty 2
- nie ma za co przepraszać wszyskie poprzednie ciąże były męskie, wszystkie przebadane.
Do tego zespół antyfosfolipidowy twierdzili ze nie mam, sama dzięki forum wybadałam uaktywnia się tylko w ciązy hashimoto, pcos,i inne pierdołki.Pierwsza ciąza była bliżniacza kolejne pojedyńcze.

Anty, ja mam 44 lata... Moj czas dobiega konca. Urodzic to jedno, ale urodzic potencjalna sierote to zupelnie co innego - nie chce rodzic ze swiadomoscia, ze moge nie dozyc jego dorastania. Dalam sobie czas do 45 - to i tak duzo.

Dziewczynki witam, mam pytanie techniczne: chcialabym zrobic sobie badanie progesteronu, dzic jest 20dc, moge zrobic jutro? czy lepiej w poniedzialek? bo 22dc to akurat niedziela wypada:eek:

Sandy, ale jednak... Pamietasz Rumunke, ktora bila rekord Guinessa, rodzac dziecko w wieku 78 lat? Pierwsze co mi wowczas przyszlo do glowy, to ze idiotka urodzila sierote bo nawet jak nie kipnie za 2-3 lata, to rozsypie sie ganiajac za maluchem, kiedy ten bedzie uczyl sie chodzic. Prosta kalkulacja - mam 44 lata, kiedy Karol bedzie pelnoletni, bede miala 62... Moja mama ma teraz 68, co daje mi jakies pojecie o mozliwosciach wieku... Nie chce skazywac dziecka ktore chce urodzic, na niedolezna (byc moze) matke, na obciazenie ewentualnym sieroctwem.

Za mrożonki trzeba płacić a z tym cienko. No ja wiem, że chodziło o naszą armię, ale nie wiem, czy używają do inseminacji nasienia mrożonego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry