• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
enya80 nie nie jeszcze gratulacji oe mnie nie dostaniesz.moge trzymac &&,ale gratki beda w swoim czasie:tak: wiem,ze sie boisz...a ktora z nas sie nie boi kolejnej ciazy??? myslisz,ze ja codziennie nie mam stracha??? wlasnie im dalej tym wiekszy,ze mogło by sie nie daj Bog akurat teraz cos stac,ale z drugiej strony im dalej tym wiem,ze juz niedługo.bedzie dobrze.najwazniejsze to to,ze masz dobrego lekarza.wiesz,ze to połowa sukcesu.nawet jego wieksza czesc.anulka16 kochana za ciebie tez trzymam &&&.tak bym chciala zebyscie mi tu napisały,ze sie udało...co do objawow na 2 tyg przed @ to sadze,ze za wczesnie,ale...ale pierwsze bola piersi.ja tak mialam teraz wlasnie.dotknac sie nie mogłam myslalam,ze to na @,ale jakos tak sutki mnie bardzo bolały i to bylo dziwne jak zaczelam plamic to myslalam,ze @,ale test pokazał co innego i sie okazalo,ze to jednak fasolka...wszystko zalezy od kobiety,od jej organizmu itd..anty2 ty bidulko moja kochana...przytulam cie na odległosc:tak: jeszcze napewno beda takie chwile w ktorych byle pierdoła wprowadzi cie w taki stan...mam nadzieje,ze maz to zrozumie.a co do kolezanki mojej to ehh...no wlasnie co to jest 20 lat na macierzynstwo...chociaz ja 4 lata temu mialam wlasnie tyle jak traciłam swoje aniołki...tylko u mnie inaczej to wygladało...zawsze kochałam dzieci i wiedzialam,ze obojetnie kiedy zajde w ciaze to ani nie usune ani nic takiego jak postepuja teraz dziewczyny tylko bede sie cieszyc...niestety musialam swoje przejsc...no moze ona wreszcie sie obudzi...Iiii witaj.hmm...nie wiem co ci napisac...na poczatek moze tyle,ze narazie to nic nie wiesz i tak jak lekarz powiedział jest za wczesnie zeby cos powiedziec.wiesz duzo to ten wynik nie spadł wiec raczej nie ma tragedii,ale jesli to nie fasolka to moze byc tak jak u mnie,ze betka sobie poszla w gore,a ciazy nie było.poprostu wytworzył mi sie sam hormon,poziom bhcg poszedł troche do gory,ale ciazy nie bylo i @ sie pojawila kilka dni po.oczywiscie tobie zycze zeby była to fasolka i zeby wszystko bylo dobrze tylko staram sie tez podsunac inny scenariusz zebys nie brala pod uwage tylko tego zlego,bo to napewno nie pomoze.narazie proponuje wstrzymac sie z powtarzaniem tej bety az do wizyty,bo oszalejesz.trzymam &&.i tak jak gatto mysle,ze powinnas sobie zaaplikowac cos na podtrzymanie wlasnie luteine tak ze 2x1 i moze duphaston...nie zaszkodzi napewno.jak jest ciaza to ja podtrzyma,a jak nie ma to bedzie @.

i teraz witam sie z wami niedzielnie:-) zawsze wole odrazu kazdej odpisac a na koncu napisac o sobie a co:-D zapowiada sie piekny dzien...mam nadzieje,ze nie za goracy bo padne...ja juz po sniadanku,cherbatka wypita niedługo trza sie isc troszku ogarnac,bo na obiadek do mamusi jedziemy,a tam kluski na rabarbarze i bułeczka tarta przesmazona...mniammmm...komus zrobiłam ochote:-p ??? buziaki kochane.spokojnej niedzieli

Karola przyznam że nie wiem jak to co piszesz smakuje, albo może wiem tylko pod inną nazwą.Smacznego , narobiłas smaka a jak!
Ilii ja myśle że czas wszystko pokaże,nie ma co mysleć , wymyślać ,wiem! to cholernie trudne ...

Ja też wszystkim życzę spokojnej i słonecznej niedzieli.

hey, hey;-) witam niedzielnie:-)
mam do Was małe pytanko... Jak pisałam wcześniej o akcji z tymi testami. Od wczoraj skończył mi się @. Trwał tylko 3 dni a zawsze mam od 6-7! Robiłam dzisiaj test. I wyszła słaba, bladziuteńka kreska. Nie wiem co o tym myśleć? jak nie ześwirować????

hejka babeczki ale sie rozpisałyście :biggrin2:;-)dostałam @ i nie zbyt dobrze sie zemną obchodzi,chyba zaraz mnie rozerwie:szok::-(ale jakos sie da wazne ze zaczyna sie nowy cykl jupi:happy2::happy2::happy2:milej niedzielki,super wyzerki bo pewnie wszystkie dzisiaj grillujecie:tak::biggrin2:pozdrawiam kochane:*

mam prośbe do Was.

16 kwietnia mialam łyżeczkowanie 8t.c.) poronienie chybione. krwawilam 2 dni. zwykle mialam 28 dniowe cykle (miesiaczki trwaly 3-4 dni). teraz 19 maja dostalam pierwszej po zabiegu miesiaczki. dosc obfitej. jak mam obliczyc dni plodne????

Karola przyznam że nie wiem jak to co piszesz smakuje, albo może wiem tylko pod inną nazwą.Smacznego , narobiłas smaka a jak!
Ilii ja myśle że czas wszystko pokaże,nie ma co mysleć , wymyślać ,wiem! to cholernie trudne ...

Ja też wszystkim życzę spokojnej i słonecznej niedzieli.

mysle,ze wiesz tylko ja to tak nazywam.robisz ciasto jak na kopytka ,formujesz takie kulki,a w srodku sa kawałki rabarbaru.na to roztopiona bułka tarta.pycha:-)

kwiatuszek,a moze to były takie plamienia,ale nie@...niektore dziewczyny tak maja i to je myli,bo mysla,ze dostaja @,a sa w ciazy...wiesz moze idz na bete.zobacz jaki bedziesz miala wynik to najpewniejsze.

Witam
Dziękuję Wam kochane za wsparcie , za miłe słowa, za nadzieję na lepsze jutro.
Narazie nic się dzieje. Chyba taka cisza jak przed burzą, takie mam wrażenie. A ja chciałabym już być PO. Przeżyć, zapomnieć.
Kiedyś myslałam , ze jak się traci dziecko w pierwszych tyg. ciąży to tak nie boli, bo przecież jeszcze nic nie widać, nie czuć ruchów...
A jest inaczej
Tylko, że jak przyszły pierwsze wyniki toxo to prosiłam Boga , że jeśli ma być bardzo chore albo ma umrzeć po porodzie albo za miesiąc czy cztery, to niech je zabierze teraz.
Nie jest źle, sama się dziwię, że jakoś dzień leci i śmieję się z dziećmi TYLKO już się nie czuję jak w ciązy. Tylko czasami tak zakłuje w sercu i ciężko wytrzymać, najlepiej nie być samym .
Wiecie, nie było godziny żebym nie myślała o niej, Bo ja wiem , ja to czuję, że to była Córeczka. Wszystko miałam wyobrażone , ustalone , co , gdzie, kiedy jak.Jak odprowadzałam dzieci na autobus do przedszkola to już sobie myslałam , że za rok zapakuję małą w chustę jak bedzie ciepło i będziemy szli wszyscy razem. Nie mogłam sie doczekać reakcji chłopcóe na mój brzuch i kopniaki. Mój starszy bardzo chciał siostrę. termin był na 28 grudnia- 6 rocznica naszego ślubu. Widziałam siebie jak z brzuchem piekę pierniki, że wczesniej ubierzemy choinkę, w razie czego żeby już była gotowa.
I teraz mi tego brakuje
To wszystko muszę od nowa ułożyć.
Cieszę się że mam chłopców, to tak bardzo pomaga
I będzie dobrze:tak:no bo musi,
I widać to po Was
Więc pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki

reklama
Kwiatuszek a jaka byla?? obfita czy to raczej plamienia??? Bo to moze implantacja!!!! Tak jak mowi Karola! Zrob bete albo poczekaj jeszcze i nastepnego sikacza!!

Lenka Przytulam, teraz musisz sie uzbroic w cierpliwosc, bo jeszcze troche moze to potrwac. Badz silna!!!

Agalesna trudno ci bedzie obliczyc teraz dni plodne, bo zanim oranizm wroci do poprzedniej formy to moze jeszcze troche czasu uplynac. Ja po 3 miesiacach, z codziennym mierzeniem temperatury nie moge tego ustalic:eek: Sprobuj obserwowac swoje cialo, sluz, temperature i moze ci to bardziej rozswietli sytuacje.

Dziewczyny, dzis w nocy pierwszy raz poczulam trzesienie ziemi, do nas dotarlo juz slabe, ale jednak sie trzeslo!!:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry