Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No normalnie ciarki mnie przeszły!!! Zwłaszcza,że ja patrzę na to z perspektywy czasu wiedząc o jej sprawdzeniu się w 100%.Nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy,a tu proszę.Naprawdę nie wiem co o tym myśleć. A tak na marginesie-gdzie jechać to nie wiedziała,ale twoją przyszłość znała
hej!
Bylam dzis na wizycie w szpitalu irlandzkim i powiem tylko tyle,ze lekarka sie stuknela w glowe mowiac,ze kto mi taka opinie wydal w 11tc?przeciez nic takiego nie da sie zobaczyc.Zrobila zoom glowki dziecka i mowi,ze z kazdej strony patrzac- nic tam nie ma.
Ucieszylam sie okrutnieale jakis cien watpliwosci zostal zasiany
I jestem taka skolowana teraz?kto przesadzil?a moze kto ma zbyt luzackie podejscie do tematu?
Mysle,ze gdyby cos takiego nawet podejrzewala to by mnie wyslala na inny scan,na lepszy sprzet.Widzialam,ze bardzo dokladnie ogladala dziecko.
I mam teraz specjalne traktowanie,usg co 4 tyg w szpitalu,czeste badania,za kazdym razem konsultacje z lekarzem.
Jak na ten moment-wszystko dobrze.
Termin 6 grudnia
A dziecko szalalo,kopalo nózkami,przewracalo sie na rozne strony,bardzo aktywne![]()