plenitude takich informacji to ja do wiadomości nie przyjmuję:-)Mają być II i już!!!
kessi czekaj spokojnie do następnego usg,jeszcze nic nie jest przesądzone
nisiao ja tam lubię i ryż i ziemniaki,ale raz to raz tamto,no przecież nie można codziennie jeść jednego,spróbuj to wytłumaczyć m
karola nawet transferek wie co robi,że tylko na bb wpuszcza:-)
Co do reakcji mężów na #.Nie wiem czy czytałyście wypowiedź Tomasza na innym wątku ( "powikłania po poronieniu"),więc pozwolę sobie skopiować tutaj jego wpis (mam nadzieję,że w/w się nie obrazi,chciałam tylko przedstawić spojrzenie drugiej strony).
"Witam ,piszę w sumie nie wiem czemu ? Jestem facetem ,mężem i właśnie bardzo mnie to dotknęło wczoraj żona poroniła w 8 tyg .było puste jajo hmmmmmmmmmmmmm w sumie to nie wiem po co tutaj pisze ?jakoś nie wiem co mam robić nie umiem sobie znaleźć miejsca .Nie wiem może ktoś mi podpowie co dalej ? żona nigdy nie chodziła do lekarzy i ja chciałbym by więcej nie robiła tej głupoty !czy też może zaniedbania . W każdym razie chcę by była szczęśliwa.Wiem że na tym forum jest mało facetów .Cały ten czas mogą PANIE myśleć że jestem jakiś inny że tak pisze ale ja nie potrafię inaczej ,,,nie chcę pokazać jej mimo że widziała moje łzynie chcę by widziałe więcej ,jestem sam w domu i do WAS piszę przepraszam choć w sumie to nie wiem czemu i po co ?jednoe co wiem to że muszę zrobić wszystko by było oki .POZDRAWIAM."