Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Myślałby kto,że ksiądz osoba bądź co bądź wykształcona,powinien mieć więcej "pomyślunku" w łepetynie!Całe szczęście,że nie wszyscy tacy są.Wiem jak okropnie musiałaś się czuć.Trzeba było później do niego podejść i powiedzieć "właśnie straciłam dziecko ty tępa pało".Uniosłam się strasznie!!!Ja nawet nie pytam ludzi czy chcą dziecka,albo czemu nie mają,bo sobie myślę "a może nie mogą? to im przykro się zrobi po takim pytaniu",a żeby już tak w oczy rąbać przy wszystkich to już szok
az nawet nie wiem co napisac...chyba tylko tyle,ze minał sie z powołaniem...a on byl na pogrzebie waszego aniołka?? wie co sie stalo??kurde,a to palant-przepraszam,ale wkurza mnie takie zachowanie...ksiezulek sie znalazł...co do bólu to tak tak przeszlo tego samego dnia,ale musialam zazyc apap,bo nospa nie pomogła...do dzis nie wiem co to moglo byc...kessi77 no widzisz??? skoro juz cie ginka uspokaja i mowi,ze sprzet w przychodni pozostawia wiele do zyczenia to kochana uspokoj sie troszke,bo dzidzia czuje twoj niepokoj...
jak ten ksiądz mógł , nawet nie wie jaka jest sytuacja ,a w ogóle to nie ważna sytuacja ważne ,że to debil po prostu debil , Ty się kochana wcale nie przejmuj głupim gadaniem takiego wrednego dziada no aż się we mnie krew zagotowała, u nas po Kolędzie jak ksiądz był któregoś roku to mówi no tak ,ale dziecka nie ma , a ja na to jak Bozia da to będzie ,a on na to ,ale Bozi trzeba pomóc , se myślę teraz to Bozia mi musi pomóc żeby wszystko było dobrze ,ale już nie chciałam się rozgadywać drażni mnie takie coś tylko czekają na chrzest i kasę , no może nie każdy ,bo ostatnio był nowy ksiądz i nic o dziecku nie mówił , po prostu nasza sprawa z jakiego powodu czekamy ,a jak by zapytał to bym powiedziała ,że się leczę i już nieraz przy spowiedzi pytają czy są dzieci ,a jak nie to czemu nie ma.