cześć dziewczynki, trochę się zeźliłam bo zaspałam do labu

chcę zrobić poziom żelaza, trzeba koniecznie rano, a ja oczęta otworzyłam kwadrans po 10.. eh, no to jutro budzik na 7 i do przodu..
asta gratuluję, trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty bety i zdrowy rozwój ciąży &&&&
bebeautiful clo brałam ponad pół roku w 2011, ciąża w grudniu, potem #, od marca do listopada 2012 też clo, do tego metformax bo clo nie chciało bez tego działać (dawka 3 tabletki dziennie w jednorazowej dawce rano) a na pęknięcie pregnyl. dwa razy w życiu pęcherzyk pękł mi sam bez pregnylu ( w 2012 roku) a tak i po pregnylu potrafiły nie pęknąć, starania od listopada 2010, zmiana lekarza co kilka miesięcy bo to konowały.. na własną rękę też acard od sierpnia poprzedniego roku.. czy ten lek pomaga? pomaga jeśli pęcherzyki nie rosną tak jak powinny, nie masz naturalnej owulacji, ja nie mam i bez leku tego typu ( na stymulację wzrostu pęcherzyka, a dochodzi u mnie jeszcze PCOS ) nie zaszłabym w ciążę nigdy.. to tak w skrócie.
wyniki masz ładne, stosunek lh do fsh bliski 1 czyli super, tsh też jest ok, progesteron w drugiej fazie też uważam niczego sobie, możesz zrobić jeszcze anty Tpo i anty TG jak pisała
enya, a krzepliwość krwi? najlepiej od razu zespół antyfosfolipidowy żeby wykluczyć to paskudztwo, ewentualnie zostaje jeszcze prolaktyna pod obciążeniem, ale żeby uniknąć tego wydatku zapytaj swojego gina czy wzrost po obciążeniu będzie dla niego miał znaczenie kliniczne.. musisz uważać na toxo, niedomyte warzywa i jajka na miękko z płynnym żółtkiem.
izka miała implantację a to u każdej kobiety jest w innym czasie, ja na ten przykład nie mam plamień okołoowulacyjnych i implantacyjnych, ale Ty mogłaś mieć właśnie to. pytałaś o temperaturę, oto kilka zasad tak po mojemu:
1) zawsze tym samym termometrem
2) zawsze rano po przespaniu minimum 4 h (wieczorem temperatura jest nieadekwatna bo jest wyższa i zaburzona różnymi czynnikami) i o tej samej godzinie
3) przed wstaniem na siku w nocy najlepiej (u mnie zawsze tempka rosła po wstaniu o 0,01 lub 0,02 stopnia - sprawdzałam)
4) zapisuj ewentualne zaburzenia czyli spożycie alkoholu, leki, wstawanie w nocy, bezsenność, choroby
pandora zastanawiam się nad nim i mam go na oku bo ma dha, preparat na moje oko wyglądał też wczoraj ok, ja zastanawiam się nad tym beta karotenem bo ma 3 mg czyli jest to 0,5 mg wit. A. beta karoten jest prowitaminą A rozpuszczalną w wodzie, nasza wątroba przekształca ją w witaminę A rozpuszczalną w tłuszczach czyli przyswajalną przez nasz organizm, jest uważana za bezpieczną formę dla kobiet w ciąży ponieważ dużo ciężej ją przedawkować.