Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
anty dla mnie to naturalne żeby wspierać i pomagać a i tutaj dawało to dla mnie chwilę wytchnienia i lepiej mi się robiło gdy mogłam komuś pomóc, taka wiązana terapia. i ja teraz czekam na Twoje kreseczki i wiem, że będziesz kochać tego małego szkraba, cierpliwa jestem, oj bardzo ;-)
anilek gratulki, że zdrowe i wymiarowe, a o soku z buraków czytałam wczoraj pół dnia, bo przypomniałam sobie, że jako dziewczynka miałam anemię, dość silną i lekarz kazał rodzicom robić sok z buraków i dawać mi do picia. nienawidziłam tego zapachu ziemi jaki miał w sobie ten sok, ale wyniki się poprawiły i już nie musiałam pić dlatego jak się tak rozpisałyśmy o anemiach to poszperałam i o tych tabletkach też czytałam, także życzę Ci smacznego i oby wyniki się poprawiły
anilek gratulki, że zdrowe i wymiarowe, a o soku z buraków czytałam wczoraj pół dnia, bo przypomniałam sobie, że jako dziewczynka miałam anemię, dość silną i lekarz kazał rodzicom robić sok z buraków i dawać mi do picia. nienawidziłam tego zapachu ziemi jaki miał w sobie ten sok, ale wyniki się poprawiły i już nie musiałam pić dlatego jak się tak rozpisałyśmy o anemiach to poszperałam i o tych tabletkach też czytałam, także życzę Ci smacznego i oby wyniki się poprawiły

a wizyta dopiero 29
a może jednak....Czy te badania są refundowane? powinnam iść do rodzinnego i zapytać ,mianowicie chodzi o badania FSH,LH,E2 Progesteron,testosteron i coś tam jeszcze,ale nie potrafie doczytać Auonosteron czy co?