• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
pleniude&dzidziusiu ! Trzymam za was podwójne kciuki ! Mam nadzieje ze jutro doktory szpitalne się Toba zajmąa należycie ! Standardowo to wygląda to tak ze najpierw przyjęcie w IP papierki, później ważenie i krew a na koniec usg - maluchu bądź dzielny i daj się ładnie zmierzyć !!!

byłam na usg genetycznym. lekarz powiedział, że rokowanie jest złe. przezierność karkowa mojego maluszka to 4,7.. jutro mam się stawić w szpitalu na test pappa, potem pewnie będzie amniopunkcja. wynik testu pappa za 3 tygodnie.
Test pappa też często wychodzi źle ,a dzieci rodzą się zdrowe.
Moja koleżanka z przezierności miała 4,5 kość nosowa też podwyższona ,robiła pappa i też ryzyko spore a Ola urodziła się zdrowiutka .

Będzie dobrze kochana .Będzie dobrze !!!!!
Trzymam kciuki za Ciebie i za maluszka .:tak:

pleni odpocznij - to dla Waszego dobra .
Ja jestem tak załamana obecną sytuacją ,że raczej spać wcale nie pójdę ,ale ty przynajmniej się trochę prześpij.
Wklejam moją Karolcię w nowej opasce i z widocznymi ząbkami .:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0241.jpg
    DSC_0241.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0249.jpg
    DSC_0249.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 57
dorotka mysle ze jak najbardziej tak :-)
As jaka ta twoja coreczka sliczna i te piekne zabki :-D:-):-D
Pleni sprobuj sie odprezyc i zasnac a jutro tylko szybko na badanie i juz...bedzie dobrze, musi byc zobaczysz. Zapytaj sie lekarza moze uda sie przyspieszyc odbior wyniku chociaz o tydzien

Pleni kochana. Tak jak dziewczyny piszą - wierzę, że to jakiś błąd pomiarowy. Znam przypadek, że przed samym porodem na USG lekarze stwierdzili wadę genetyczną u dzidziola - dziewczyna się załamała... a na drugi dzień dzidziol się urodził cały i zdrowiuteńki! (Dacie wiarę?!? dziewczyna całą noc się zadręczała... i niepotrzebnie) Wiem, że w obecnej sytuacji to bardzo trudne, ale nie denerwuj się jeszcze. Maluszek już wyczuwa twój nastrój. Wszystkie jesteśmy z Tobą. Trzymamy kciuki z całych sił! Wybierasz się dziś do szpitala? Ja mam dziś wizytę kontrolną u doktora G... może się gdzieś miniemy na korytarzu.

reklama
Plenitude trzymam za Was bardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Musisz wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze! Ja bym jednak jeszcze powtorzyla badanie NT na innym sprzecie i u innego lekarza. Ale Ty sama wiesz, co bedzie dla Was najlepsze. Trzymaj sie mocno!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry