• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni gratulacje :) :) :)
Wpadłam do domu po pracy i pierwsze co, to zaglądam tu zobaczyć czy już. I jest Zojka na świecie, ale super :) Buziaki dla Was. Czekamy na zdjęcia jak już troszkę wydobrzejesz.

bibiana również gratulacje podwójnego szczęścia :)

reklama
anty2 masz racje dlatego nie wiem czy czytałas,ale zapisalam sie do szkoly,zaczne chodzic do psychologa,biore leki i jest lepiej.od 3 dni nie denerwuje sie prawie wogole takze mysle,ze dam rade;-).martusia nio to wychodza małej zabki...skad ja to znam.nadal to przerabiam.Ala ma na dole dwie jedynki,na gorze dwie i teraz wychodzi jej dwojka u gory i tez jest ciekawie...

Plenitude gratulacje ogromne,super nareszcie po wszystkim i macie swój cud na świecie,przy sobie.Miło dziś takie wiesci czytac.

Agnieszkala to w takim razie może lepiej jechać na IP.wiesz mnie ostatnio kilka dni pod rząd bolał brzuch jak na miesiączkę,tlumaczylam to sobie że to dlatego,że wszystko rośnie.Może to też taki bol.zawsze lepiej spawdzić.

Mnie coś ardło boli,teraz wszedzie przeciagi czy w busie itp,mozna sobie plukac w ciąży gardło z wodą i solą?
Pytalam gina co z tymi bólami brzucha,takie miesiaczkowe,w takim terminie jak mialam @ mieć,i to mialam 4 dni pod rząd,leżalam plackiem i nic.On na to że wyglada na to że jest wszystko ok,bo szyjka jest taka jak być powinna.Sama nie wiem takie bóle w ciązy okresowe to normalne?
teraz już tak nie mam,ale przez te upaly strasznie mi slabo,szybko sie mecze,to nawet nie tylko kobieta w ciazy sie meczy.

Pleni ależ się cieszę :-):happy::rofl2: !!!!!!
Zojka zagrała wszystkim lekarzom na nosie :-D
Gratuluję Ci kochana, cieszę się jakby to o najbliższe mi osoby chodziło :tak: Aż nie mogę uwierzyć, że to już :szok: Życzę zdrowia dla Was obu i Tobie szybkiego powrotu do formy po cc.

reklama
bibianka gratuluję podwójnie! niech się bąble chowają zdrowo!

plenitude jest mały cud! cieszę się ogromnie i gratuluję!
Oczywiście obowiązkowo czekam na zdjęcia maluszków!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry