Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nisiao ja jak leżałam w szpitalu odczuwałam podobne skurcze właśnie podczas kaszlu.To mogą być skurcze spowodowane kaszlem .Ten brzuch tak minimalnie się podnosił,ale jednak było to zauważalne i odczuwalne .Tyle ,że ja nie byłam przeziębiona a mała leżała mi gdzieś tam nogami w górze i jak tłukła po organach to ja dostawałam duszności i kaszlu .Kilka razy na noc stawałam dosłownie na baczność przy łóżku bo tak mnie kaszel dusił...dziewczyny,horror,cala noc nie spie....
Tak mnie glowa boli na dodatek mam dziwne odczucie....
nie wiem czy ja druga noc nie mam skurczów tych braxtona Hicksa,nie wiem jak one powinny wyglądać.
Macica mnie boli podejrzewam,że z mocnego kaszlu.
Ale dodatkowo jak leżę na boku,to czuję jakby mi brzuch podskoczył i koniec,za jakis czas znowu.Juz cos takiego mialam w okolicach 20 tyg jeden raz potem za jakis czas tez,ale nie mialam tyle pod rząd,nie wiem do czego to przypisać.
To tak jakby mi brzuch podskoczyl i koniec,nawet 15 sec to nie trwa,nie wiem jak takie skurcze powinny wygdac ze brzuch sie uniesie i trzyma się i popuszcza.
jestem tak zmeczona ta chorobą i brakiem snu nie potrafie spac nic a nic ta noc wyjatkowo nie przespana wcale.
Ja sie wykoncze.