• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie tak mówili w radio. Że trzeba zamawiać u producenta i są limity. Od tego roku zmieniły się przepisy. Moja koleżanka właśnie miała na zniżkę clexane. Ale od stycznia płaciła normalnie...
Karola u mnie kosztowalo 60 zł. Ale to było w tamtym roku. bo ja zastrzyki brałam tylko do 13 tygodnia. Mam nadzieję ze się Wam uda dostac na ryczałt.

reklama
napisałam juz do nfz zobaczymy.mama tez ma isc do swojej lekarki w poniedzialek,ma żylaki wiec moze cos sie uda.dodatkowo kaira24 dużo mi podpowiedziała wiec moze cos z tego bedzie.mam już jaśniejszy umysł

karola, kłaczek, małgonia - moje gratulacje kochane!!
jejku, jakże się cieszę, po długim czasie zaglądam a tu takie wieści!! trzymam kciuki kobietki za Wasze maleństwa!!

karola, paranoja z tym clexane...mam nadzieję, że znajdziesz jakieś rozwiązanie.

katherine, jak po wizycie?

loi, jakie cudowne Twoje dziecię!! Minka przesłodka!! Bardzo, bardzo się cieszę i gratuluję!!!! Pięknie opisałaś poród, aż się wzruszyłam..

Ostatnia edycja:
Aschlee, no, nie bylo upros. Mielismy policje co chwile, bo doradzili mi policjanci dzwonic za kazdym razem jak sie beda dobijac, a absolutnie nie otwierac, mielismy jazdy takie, ze mozna bylo oglupiec. Finalnie Chinczyk stlukl nam mlotkiem drzwi wejsciowe i poszlo o zniszczenie mienia, wiec musial zaplacic odszkodowanie naszemu landlordowi i dostal jakies takie ostrzezenie, ze jeszcze raz fiknie i idzie siedziec. Pechozol, wyprowadzilismy sie. A ja juz mialam nadzieje ze go udupimy - w pewnym momencie zaczelam to traktowac jak rozgrywke, a wiedzialam, ze nastepnym lokatorom tez beda robic jazdy, ale kartoteka zacznie sie od nowa. Przed nami mieszkal w tym domu Polak, i tez mial przechlapane, bo mu Chinczyk mlotkiem okna tlukl, a policjantom sie tlumaczyl, ze Tomek za nim po jego domu chodzi. Tomek to jedna sprawa, my nastepna, ale sprawy sie nie laczyly. Po nas wprowadzili sie Anglicy z 2 psami. Jakis czas potem, dom Chinczykow okazal sie for sale. :-D
Karola, to by wychodzilo, ze Clexane u Ciebie dziala... Kurcze, zaczelabym od Acardu teraz.

Eeech, no i eve nie powiem Ci, ile mały wazy, bo na chwile obecna panią doktor interesowało serduszko i przwplywy a mierzyć sięie mamy za 3 tygodnie... Za to okazuje się, że znowu mam te przebrzydle drożdżaki!!! I znowu nystatyna na 7 dni. Ile można? Nie znoszę tych globulek... Mały dalej ułożony nisko, ale szyjka dluga i trzyma. Mam się oszczędzać i podobno jak bede aplikować globulke to będę mogła wyczuć główkę. Ciśnienie za wysokie, znowu, mam mierzyć codziennie - ale mierze i mi nigdy takie wyniki jak w gabinecie nie wychodzą, wiec to tylko chyba efekt białego.fartucha...

Zrobiłm sobie toksoplazmoze,w pierwszej ciąży robiłam i miałam ujemne,teraz ginekolog ne kazal robić -co mnie zdziwiło,więc zrobiłam sama na wlasna rekę .

Wyniki przeciwciała Toksoplazm gondii x45 0,299 jedn S/CO
tOKSOPLAZM gongii x41 <0,130 jedn IU/ml

To chyba jest dobrze....

katherinne
to problemy masz teraz z cisnieniem??dobrze,że z szyjką wszystko jest dobrze.

Ostatnia edycja:
kłaczku pomaga...gdyby nie clexane i acard Alicji by nie było...ale sprawa juz sie chyba rozwiązała...dzwonilam do genetyka,tego co 2 lata temu zasugerował branie tych leków.we wtorek jedziemy do niego,wypisze mi specjalne zaświadczenie,że musze brać w ciąży clexane 0.4:happy2:.mam nadzieje,że to wystarczy.a Karol jest rozbrajający z tego co opisujesz:happy2:.jak wam sie mieszka? umeblowałaś już po swojemu mieszkanko?

kat współczuje drożdzaków:sorry2:.dobrze,że ze Stasiem wszystko w porzadq.

matita witaj.dawno cie nie było.co u ciebie?

Karola, to już 4 raz. W sumie na 32 tygodnie ciąży będę miała 7 tygodni spędzonych na leczeniu drożdżaków, czyli ponad 20% ciąży z infekcją i lekami... A przecież ja nic nie robię, już nawet dawno przytulanki sobie odpuściłam, żeby nie kusić losu... Żenujące, że ciągle mnie coś takiego dopada...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry