Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, a zapewniał mnie ,że są niegroźne , no i w sobotę idę do innego kardiologa , to lekarz mojej babci , ma mi przepisać lek Isoptin , który polecał mój ginekolog jako bezpieczny , tamten odradzał no i czeka mnie kolejna wizyta , pisałam chyba ,że robiłam przed wizytą test , i miałam szarą kreseczkę , dziś powtórzyłam test i jest bladoróżowa kreseczka ,ale czekam jeszcze do soboty na @ bo wtedy ma być , kiedyś już miałam pozytywny z bladą kreseczką i dostałam @ w terminie dlatego jestem ostrożna, a o Wasze gratki poproszę po wizycie u gina dopiero jeśli będzie wszystko ok , a puki co proszę gorąco o kciuki a ja mam szyjke niecałe 2,5 cm, podobno za mało jak na ten etap i mam sie szykowac do szpitala.................

O słodyczach i cukrze to ja mogę co najwyżej pomarzyć, mam cukrzycę ciążową i cukier wiecznie pod kontrolą glukometru, cały czas w ryzach 
ale synek ok?przepływy itp.?