• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka,
dzis może z 2 h spałam. Mała całą noc tańcowała i teraz też nie spi...

Kat faktycznie jak się słucha o tych warunkach w szpitalu to wydaje się że lepiej by było jednak w domu zostać, a np przyjezdzac tylko codziennie na ktg. W którym szpitalu jestes???
Czekamy wspołczuje problemów. Faktycznie niezaciekawa sytuacja, ale spróbuj się nie denerwować bo wszystko odbija się na dzidziusiu

reklama
Dziewczyny, ja zaraz wyjdę z siebie! Nie wypuszczają mnie dzisiaj, bo 2-dniowa obserwacja to żadna obserwacja. Przecież nic się nie dzieje, wiec po co mnie trzymają???? Skończyło mi się moje jedzenie i zjadłam część szpitalnego śniadania 'cukrzycowego' - nigdy tak wysokiego cukru nie mialam, aż 164... Strach pomyśleć, co by bylo, jakbym zjadła cala porcje i do tego zupę mleczna, która mi proponowali. Słuchajcie, czy ja się.moge wypisać na własny wniosek i jesli tak to jak, bo zaraz wyjdę z siebie, ten cały pobyt tutaj więcej szkody niż pożytku przynosi a i organizacyjnie duzo problemów...

Magda gratulacje, Zosia sliczna :-)

Hona bardzo mi przykro :-( a z siusiakiem to moj tez miał takiego czerwonego na końcu, na poczatek zrob mu okłady z rivanolu, jalowy gazik namocz w rivanolu i owin siusiaka, jak po 2 dniach nie minie to zrob badanie moczu, moze jakas infekcja tym bardziej ze piszesz ze go boli, albo jak maly mial ostatnio antybiotyk to moze jakas grzybica...........

kat trzymaj sie tam :-)

czekamy to na pewno da sie wyjasnic!!! nie przejmuj sie!!!

Kat , szpitalowi NFZ zapłaci dopiero za pobyt po 3 dobach , więc sądzę że cię wczesniej nie puszczą , bo stracą kasę . Możesz się wypisać na własne żądanie , ja tak kiedyś zrobiłam i żyje :) Masz poważne argumenty , chociażby ta lipna dieta.....

Hona , chłopcy często mają zapalenie cewki moczowej , ja bym udała się do lekarza. A napletek trzeba odciągać delikatnie , bo w przeciwnym razie małego może czekać potem bolesny zabieg.

Czekamy , wyjasnijcie to , bo w polskim urzedniczym burdelu to naprawde wszystko się może zdarzyć , powodzenia

Lilus , takie twardniemie brzucha nazywa się stawianiem macicy i to nic innego jak skurcze, tez miałam na koncówce ciąży , najczęściej w nocy...

Dziekuje dziewczyny

No przykro,bo to swieta,ciocia byla mloda 59 lat,smutne to,ale takie jest zycie.

A co do siusiaczka,to ja nigdy nie odciagalam napletka,nikt mi o tym nie mowil,lekarz takze,wiec nie odciagalam.Raz maly tak mial ale bylo to tylko zaczerwienie,nastepnego dnia minelo,po przemywaniu rumiankiem.Wczoraj zrobilam to samo,moczylam w rumianku,maly lezal byl dluzej bez pieluszki niz zwykle,dzis jest lepiej,opuchlizny nie ma,zaczerwienie jest,ale przy dotyku Alan nie reagowal,wiec mam nadzieje,ze gorzej nie bedzie.Jezeli bedzie tak jutro to pewnie pojade do lekarza.A i jeszcze jedno,przy zmianie pieluszki zauwazylam na niej jakas dziwna "wydzieline",takie cos lekko kremowe,wczoraj wieczorem i dzis po nocnej zmianie pieluszki.Co to moze byc?I czy to cos niepokojacego?

Pozdrawiam wszystkie kobietki,bez wyjatkow

Katherinne ręce opadaja jak czytam co się tam dzieje.No,ale w sumie to nie chcialam Ci juz pisać,że moga Cię zostawic na 3 dni,ja tam miałam wlasnie,pojechalam sprawdzic do szpitala czy coś się nie dzieje,bo brzuch bolał a oni mne zostawili w tym szpitalu i wlasnie sugerując że to dlatego,że takie są procedury,że oni mają zwrot itp a jeszcze mi odpowiedzieli,że jak nie chcialam być w szpitalu to trzeba było iść do swojego ginekologa na kontrolę-a mój gin wtedy był na urlopie.
Czekamy
same nie fajne info na Was spadło,3 majcie się,oby się udało wyjaśnić sprawę męża....

Jutro mam wizytę,ciekawa jestem czy na wizycie zrobi mi ktg,nigdy nie miałam robione.
Miałam ciezka noc,śnil mi się caly czas szpital że jechalam do porodu itp.
Dziś ​36

hona , bo co lekarz to inna teoria z tym siusiakiem , mnie na pierwszej wizycie lekarka pokazała jak odciagac i przykazała to robic codziennie , bo inaczej moga byc kłopoty. tam sie gromadzi zwyczajnie brud , który trzeba wymyc by nie było infekcji.
moj stary tez tak samo dba o swój instrument , wiec widcznie to wazne.
a ta wydzielina... kuurcze nie wiem ,pewnie z siurka jak zaczerwieniony ...

reklama
witajcie.

hona,a moe to ropa ta wzdyielina?

magda ah no nareszcie razem:-) powoli dojdziesz do siebie.

kat jak czytam co piszesz to twierdze,że w szpitalu to powinnaś sie na poród znaleźć,bo jak widać pobyt nie pomaga ci tylko szkodzi...pozatym chyba należysz do osób nerwowych i szybko sie irytujących więc tym bardziej.możesz sie wypisać na własne żądanie jak najbardziej.

nisiao jesteś w 36tc i nie mialas wczesniej robionego ktg????????????????????????/:szok::szok::szok::szok: jestem w szoku.ja na każdej wizycie u gina miałam robione jak juz tylko można było wychwycić tętno.

czekamynaigorka to jest Polska...wyjaśnijcie to jak najszybciej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry