anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
tolka23 - cieszę się, że dajesz wszystkim dookoła odczuć, że jesteś w ciąży!:-) To dobry znak i chyba wszystkie przez to przechodzimy razem z przyszłymi tatusiami.
A co do kilogramów, to pamiętaj, że jest Was teraz dwoje i nie jesteś gruba "jedynie" w ciąży!
Takie kłucia to rzecz normalna. Ja też tak miałam i lekarz powiedział, że nie ma się czym martwić o ile przechodzą po chwili. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze!
agusia9915 -
cfcgirl - a jak Ty kochana znosisz błogosławiony stan?
Ustawiasz wszystkich po kątach?
Ika_s - kiedy idziesz na USG 3D?
Mam nadzieję, że to właśnie Marysia rośnie w Twoim brzuszku!
Mój synek ważył miesiąc temu, tyle samo, co Twoja kruszynka. W przeciągu miesiąca przytył o 0,5 kg
czyli podwoił swoją wagę. Ale teraz tak już będzie do końca.
Buziaki dziewczyny!

tolka23 - cieszę się, że dajesz wszystkim dookoła odczuć, że jesteś w ciąży!:-) To dobry znak i chyba wszystkie przez to przechodzimy razem z przyszłymi tatusiami.
A co do kilogramów, to pamiętaj, że jest Was teraz dwoje i nie jesteś gruba "jedynie" w ciąży!
Takie kłucia to rzecz normalna. Ja też tak miałam i lekarz powiedział, że nie ma się czym martwić o ile przechodzą po chwili. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze!
agusia9915 -

cfcgirl - a jak Ty kochana znosisz błogosławiony stan?
Ustawiasz wszystkich po kątach?
Ika_s - kiedy idziesz na USG 3D?
Mam nadzieję, że to właśnie Marysia rośnie w Twoim brzuszku!
Mój synek ważył miesiąc temu, tyle samo, co Twoja kruszynka. W przeciągu miesiąca przytył o 0,5 kg
czyli podwoił swoją wagę. Ale teraz tak już będzie do końca.Buziaki dziewczyny!

ma już 4 cm i raczki i nóżki i serduszko mocno bije
ale co tam wszystko dla dzidziusia