Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
alza Wyrazy współczucia! Ja jeszcze nie byłam przy niczyjej śmierci, ale podejrzewam jaki to jest szok. Trzymaj się dzielnie!
roxie Ja bym pewnie w tym kierunku szła upatrując przyczyny poronień. Ja nie pomogę, bo u mnie jest ok i nie zagłębiałam się w ten temat, ale może @hona albo @MisiaMonisia pomogą.
A ja dzisiaj sobie zrobiłam coroczny przegląd "podwozia" i na szczęście jest ok. Teraz tylko muszę poczekać na wynik cytologii. A w weekend pierwszy raz byliśmy z dziećmi na basenie. Początkowo był strach, a potem nie chciały wychodzić. Młody pływał w brodziku, gdzie najpłycej jest 90cm - a on ma ok 95, więc nigdzie do dna nie sięgał. Za to dostał kółko z pianki (taki makaron spięty klamerką) i nie pozwalał się dotknąć, można było usłyszeć tylko donośne: "JA - SAM!".
Roxi bardzo mi przykro że masz drugiego aniołka[*] nie wiem jak bym ja zniosła drugą stratę a ty widzę że jesteś silna kobieta dlatego szybko Cię spotka szczęście zobaczysz☺ trzymam za cb kciuki BardO mocno dziękuję dziewczyny za pocieszenie☺ Funia my w tym miesiącu po zakończeniu@ przytulalismy się dokładnie co drugi dzień dlatego myślałam że się uda a tu rozczarowanie, ale mam nadzieję że szybciej się uda bo o pierwszą ciaze staraliśmy się 6 miesiecy teraz tyle nie wytrzymam ehhhh.
Dasz radę, wszystkie dacie, tylko się nie poddawajcie
&&&&&&&&&&&&&Witam Dziewczynki
Pisałam tu w grudniu.. pod nickiem Rollka. W listopadzie poronilam w 19 tygodniu..
Minęło już 3 miesiące.. bólu, smutku żalu ale już jest lepiej i możliwe, że zafasolkowalamto forum mi strasznie pomogło i chciałam Wam bardzo podziękować!
![]()
trzymam kciuki &&&&&& kiedy wizyta?
żaden lekarz nie potwierdził....

Jestem w 5 tygKarollka z niecierpliwoscia czekam na dobre wiadomosci[emoji4]
Alza Babcia na pewno byla szczesliwa ,ze w ostatnich chwilach nie byla sama.
Roxie moze to jest powod strat
Zosiak w ktorym tygodniu jestes?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110] [emoji110] trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrzeDziewczyny dali mi leki na podtrzymanie ciazy i ciagle leze o tyle dobrze ze krwawienie ustapilo a bete sie dowiem wiecxorem jak lekarz przyjdzie jaka jest takze trzymajcie kciuki za mnie aby wszystko bylo ok