reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 u mnie cykl tez rozjechal sie kilka miechow po 2 poronieniu. Pytam o pcos, bo jak znajdziesz przyczyne bedzie latwiej. Oczywiscie moze byc inna przyczyna. Cyklu nie odpuszczaj bo moze, ale nie musi zaburzyc owulacji. Moze po prostu na luzie i cieszyc sie kochaniem. Powodzenia Slonko, oby to byla jednorazowa akcja.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Frezja_1 u mnie cykl tez rozjechal sie kilka miechow po 2 poronieniu. Pytam o pcos, bo jak znajdziesz przyczyne bedzie latwiej. Oczywiscie moze byc inna przyczyna. Cyklu nie odpuszczaj bo moze, ale nie musi zaburzyc owulacji. Moze po prostu na luzie i cieszyc sie kochaniem. Powodzenia Slonko, oby to byla jednorazowa akcja.

U mnie ten stosunek wynosi 1,1. Myslalam, ze to blisko 1 i jest ok, ale ja tego nie ogarniam. W tym cyklu pije ziola klimuszki, moze pomogą. Dziękuję za pomoc.:)

@ frezja_1 wychodzi ok 0,9. Niepokojace jest tylko to. Ze lh jest wyzsze od fsh, a powinno byc na odwrot. Tak czy inaczej uwazam, ze warto probowac. Ja pilam ziola o. Soroki. Na zdrowie [emoji4]

@ frezja_1 wychodzi ok 0,9. Niepokojace jest tylko to. Ze lh jest wyzsze od fsh, a powinno byc na odwrot. Tak czy inaczej uwazam, ze warto probowac. Ja pilam ziola o. Soroki. Na zdrowie [emoji4]

Ja pilam ziola sroki kilka lat temu, nie pomogly niestety. Teraz te klimuszki, sa niedobre w smaku, ale tonący...
Ale aloes mi smakuje :)
To ja ten stosunek odwrotny liczylam, ha ha.

Ostatnia edycja:
Mam jakieś źle przeczucia :( cycki prawie wcale nie bolą, mam wrażenie że zrobiły się małe, a do tego boli mnie brzuch :( czuje jakiś niepokój w sobie :(

Mam jakieś źle przeczucia :( cycki prawie wcale nie bolą, mam wrażenie że zrobiły się małe, a do tego boli mnie brzuch :( czuje jakiś niepokój w sobie :(
Alez zabraniam Tobie tak myslec. Brzuch boli bo macica sie rozciaga.
Cycki to normalne. Mysl pozytywnie [emoji8]dla kropeczki

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Roki spokojnie :* mnie też w ogóle nie bolą piersi a do tego też zwykle z rana pobolewa mnie brzuch.. Nie panikuj i spokojnie :) nie nakręcaj się złymi myślami bo groszulek będzie smutny :* NA PEWNO wszystko jest w porządku. Jak ja sobie przypomnę to bardzo późno zaczęłam czuć że jestem w ciąży( poprzednio) a bardziej to chyba już była świadomość tego że jestem bo zobaczyłam [II] na teście.. Uspokój się, odpocznij i myśl pozytywnie :*

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry