reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Totois30 zabieg miałam 9 października a wczoraj mi się zaczęła @. Dziś mam drugi dzień i musze przyznać że jest taki jak miałam. A starania już w tym miesiącu 15 listopada mam urodziny a 17 mam przewidywaną owulację wiec jak to mój mąż stwierdził trzeba w urodziny porządnie poflirtować
@anja93 ja za Ciebie też trzymam kciuki i wiem że nam się uda zajść tylko musimy poczekać na swoją kolej

reklama
Totois30 zabieg miałam 9 października a wczoraj mi się zaczęła @. Dziś mam drugi dzień i musze przyznać że jest taki jak miałam. A starania już w tym miesiącu 15 listopada mam urodziny a 17 mam przewidywaną owulację wiec jak to mój mąż stwierdził trzeba w urodziny porządnie poflirtować
@anja93 ja za Ciebie też trzymam kciuki i wiem że nam się uda zajść tylko musimy poczekać na swoją kolej
To musisz ladnie odstwic owulacje

☆ Walczyć o marzenia ☆

@Marika92 zycze powodzenia na wizycie i serduszka oczywiscie. Co zamierzasz zrobic z wynikami mutacji?

@roki1991 postaraj sie o dobre nastawienie dla kropka. Moze bol nog warto skonsultowac? Doczytalam ze masz gin. Kropeczke zobaczysz? O ktorej?

@Funia90 jak sie czujesz? Jak malenstwo? Wyprawke juz masz?

@membaris starac powinno sie caly cykl. A owulacje wyjatkowo obstawic [emoji3]

☆ Walczyć o marzenia ☆

@mfifi04 wizyta o 18 ale zawsze jest poślizg. Mam nadzieję coś zobaczyć już. Powiem jej o tych nogach. Może jakieś leki na rozrzedzenie krwi czy coś mi da....

@Olasec super ,ze czujecie sie lepiej[emoji5]
Powiem Ci ,ze Twoja ciaza mi leci szybko ale moja tez hehe bo ja juz 29 tydzien[emoji15]

@zosiak si [emoji4]

@AgaB33 homocysteina najlepiej 5-7 a jaki Ci wynik wyszedl?
Na wysoka super dzialaja buraki a w prenatlu nie masz duzo metylowanego kwasu bo tylko 0,4 ,ja mialam homocysteine przed staraniami 7,3 takze u mnie wystarczyl ale jak ktos ma wiecej to lepiej czyste metyle.

@nafoczka fajnie i smiesznie ,siedzielismy w kregu i sie przedstawialismy,czulam sie jak na spotkaniu AA hahah[emoji23]

@roki_1991 na ktora wizytka[emoji4]?
A dobra juz widze ,na 18 ,to dawaj znac odrazu[emoji5]

@mififi04 kiedy testowanko?[emoji4]wyprawka hmm ogarne ja mysle calkowicie do konca listopada[emoji4]kupilismy komody w niedziele i skaladamy ,jutro zamowie lozeczko i materacyk,potem zamierzam kulic wszystko do torbg do szpitala,od przyszlego tyg zaczne prac ciuszki i jakos idzie w sumie[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@membaris mam nadzieje ze teraz tez szybko Wam pojdzie. Tylko z innym efektem [emoji3]

@Marika92 ah nie doczytalam ze gin dala zlecenia. Czyli teraz musi byc tylko lepiej:) jakie masz zalecenia?

@roki_1991 daj koniecznie znac po wizycie. Moze cos gin poleci na te bole:) po co masz miec nieprzespane noce - jeszcze nie ten moment :)

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@Funia90 przed Toba nic nie ukryje. Pamietliwa jestes:) test robilam dzis biel czulosc 25. @termin na piatek.
Fajnie ze wyprawke kompetujesz:) najwyzszy czas. Potem tylko odpoczywac

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry