reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 nie przejmuj się, mi też się mylą dni odkąd siedzę w domu :p i wierzę że póki nie ma @ to jest nadzieja :) widzisz. A mój organizm nie przyjął informacji ze juz w ciąży nie jest i dalej bolą cyce... :(

Nie ważne on tak szybko nie wyparuje ...
Teraz do 6 tyg @ także wiesz zanim się ureguluje to będzie różnie :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 oczywsice ze przykro ale po tych przejsciach faktycznie mniej sie ze soba cackamy i szybko i racjonalnie dzialamy, chwala Ci za to :* ciekawa jestem bardzo Twoich efektow badan i wizyt u nowych lekarzy, mam nadzieje ze nie przecierasz mi szlakow ale jesli tak to z gory dziekuje:* bylabys moja mentorka jesli tylko wyrazilabys chec;) powodzenia fighterko:*

Będę się z Wami dzielić wszystkim ...
Ale pamiętajcie każda z nas jest inna i co innego u każdej buczy mimo że to samo to inne dawki i leki trzeba. Ja pomogę na ile moge ale przede mną tak samo daleka droga [emoji4] mi tez pomagaja starsze doświadczeniem już dzieciate heh bez nich bym była w d...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 no wiem ze tak szybko nie minie... Mam tylko nadzieję że wszystko tam będzie w porządku i że mój organizm w miarę szybko dojedzie do siebie. Nie tak jak ostatnio

Do góry