reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Więc tak. Pecherzyk jest w macicy i na ten moment tylko tyle mi powiedział. Pęcherzyka ma tylko 0,27 i nie odpowiada terminowoxzatrzymaniu miesiączki, ale powiedział że spokojnie owulacja mogła być później niż w 14 dc wiadomo. Beta powiedzial że najważniejsze że jest wzrost. Przyjmuje się, że w ciągu 3 dni powinno wzrosnąć 100 % i tak naprawdę nie mogę przecież powiedzie ć jak było po tych 3 dniach, po dwóch mogło być 50 % A potem mogło wzrosnąć dwukrotnie także na to mam też nie patrzeć. Mam nie robić żadnej bety i czekać. Za dwa tygodnie wizyta. Oszaleje :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze ze pęcherzyk jest w macicy, dobrze że beta rośnie [emoji3590] Teraz się wyluzuj, zlap głęboki oddech i myśl pozytywnie. Będzie dobrze. 2.tyognie zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy a wtedy już zobaczysz dzieciątko.

Dobrze ze pęcherzyk jest w macicy, dobrze że beta rośnie [emoji3590] Teraz się wyluzuj, zlap głęboki oddech i myśl pozytywnie. Będzie dobrze. 2.tyognie zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy a wtedy już zobaczysz dzieciątko.
Dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy :( A ja i tak ciągle czarne myśli:( że zarodka jeszcze nie widać, że pecherzyk mały na ten tydzień ciąży, że ta beta jednak nie przerosła tych 66 %.. I tak w kółko:(

Wiem kochana co czujesz, bo sama jeszcze nie dawno to samo przechodziłam, i uwierz mi zadreczanie się nic dobrego Ci nie da, będziesz tylko bardziej zdolowana i zestresowana. Sama przeczytałam całe internety w poszukiwaniu przypadków podobnych do mojego i jest ich całe mnóstwo, uwierz ze beta nie mówi wszystkiego, znalazłam wiele przykładów niskiego przyrostu ze szczęśliwym finalem. Wierze że u Ciebie też tak będzie [emoji3590] Ciąża może być młodsza ponieważ później doszlo do zapłodnienia. Glowa do góry, będzie dobrze, musi być [emoji8]

reklama
Do góry