Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak byłam w ciąży to nie martwiłam sie że przybieram na wadze a teraz Mnie to dobiło że mam odstający brzuch i wszędzie okrągłości (jeszcze 3 tygodnie temu byłam dumna z tego że zaczyna Mi być widać brzuszek a teraz mam z tego powodu kompleksy
)
??????
na maxa
ale to psychika tak beznadziejnie skonstruowana jest bo ja ........ czułam się podobnie
i to było bardzo głupie. Żyłam tylko na prochach i kawie , wyglądalam strasznie aż w końcu mój M* potrząsnął mnia i kazal sie wziąć w garść i wziełam. Bo po co komuś uryczana i zdepresjonowana żona? Miałam problemy ze soba ale mineły. I Tobie też niech minął i to jak najpredzej .........
Toleczko kochana... no cóż... ta, odwala Cina maxa
![]()
ale to psychika tak beznadziejnie skonstruowana jest bo ja ........ czułam się podobnie
i to było bardzo głupie. Żyłam tylko na prochach i kawie , wyglądalam strasznie aż w końcu mój M* potrząsnął mnia i kazal sie wziąć w garść i wziełam. Bo po co komuś uryczana i zdepresjonowana żona? Miałam problemy ze soba ale mineły. I Tobie też niech minął i to jak najpredzej .........
![]()
![]()
![]()
chociaż Ja już się uporałam z tym ale nieraz napawaja Mnie takie głupie myśli
myślałam że będzie dłużej to trwało
.
. Testy ciązowe są negatywne
i az się boje co to może znaczyć. W pon idę na wizyte do gina więc pewnie sie wyjasni:sick: .