Hej Dilajla,a u mnie wszystko pod górkę, i staranka i w pracy do bani,,,,,wkurzaja mnie.......po krótce opisze znaczy skopioałam,,,,,ale to moja sprawa tak troche haotyczniewczoraj dzwoniła jakaś baba z urzedu pracy dotyczyło klientki,
pytała mnie czy doniosła mi zaś dot pracy......... bo jej nie było i ja zastepowała jakas kolezanka,,,,
dzisiaj poszłam do klientki na wywiad i pytam czy brała pani zas z urzedu bo dzwonili i pytali sie,,,,,,, czy mi doniosła,sama nie wiedziałam o co tu chodzi,, nikt mi wczesniej nygdy nie dzwonił odnosnie takich spraw,,,dodam że zapytałam wczoraj tej baby czy sa oferty pracy. potwierdziła i to tyle, podziekowałam i juz......
klientka powiedziała,że nie,,,wystawili bo nie chciała podjaćpracy..wiec ja pytam dlaczego,ona że tam sazłe warunki w Bartku,,wiec ja jej na to ze dopoki mi nie doniesie zaswiadczenia to pomoc bedzie wstrzymana,,,
powiedziąłm jej ze wiem że powiedzieli mi ze sa oferty pracy( chyba to nie tajemnica no nie,,)
powiedziałm jej że jeżeli nie możepodjac pracy to musi byc uzasadnenie typu zaśod lekarza,,,,,,je,zeli ja wyrejestruja to tez mam mi przynieść zas,,
no i myslałam że jest ok
i naglae stara( szefowa) mnie woła i mówi
że był telefon z urzedu ze skarga na pracownika czyli mnie
wiec mowie strarej jak sprawa wygladała, ona na mnie kpiaco,
od tej baby ze klientka zrobiła fure u nich bo jaj jej cos powiedziałam, że zawsze wspópraca była dobra
wiec wróciłam do starej i pytam ale ja nie rozumiem czego skarga dotczy,,,
a ona że klientka nie chce pracy podjac ,a co ja mam do tego
stara nie wiedziała o co nawet chodzi ważne ze skarga.........to na jakich prawach jakas urzedniczka dzwoni na mnei i wierzy jakiejs kobelowej z która ma zatargi a nie drugiemu urzednikowi,,nawwet ni ewyjasnił atego ze mna tylko do starej na skarge,,,,stara mi kazała to wyjasnic,normalnie potraktowała mnie jakbym była winna,,,a ja nic nie zrobiła, popalkałam sie,,,,mam zwałe,,,,ze tak jest,,,,,,,,sorki
także tak to wyglada z grubsza,,,,,,wszystko nie tak

a co u ciebie????trzymam kciuki,,,za Ciebie,,,czujęże ci sie uda.........