• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam....
Agi...tak bardzo mi przykro,tulę Cię do serduszka.....
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa......
Kasiek...głowa do góry.....
Gabi....trzymam kciuki,duzo zdrówka dla Ciebie i wszystkich "fasolkowych"mamusiek.....
Pozdrawiam Was wszystkie......

Hej,melduję się po wizycie u gina.Wbrew moim czarnym scenariuszom,bąbelek żyje i w dodatku ma już ręce i nogi:rofl2: 29 mam usg genetyczne.
A M z tatusiem na zastrzyku (co ze mnie za matka:zawstydzona/y:).
Dzięki za kciuki.Buziaki.Pa.

reklama
Hej babeczki! Jak zwykle kiedy tu mam czas i zaglądam to zaległości mam takie, że hoho.
Mirosława1979- jestem w szoku z tymi krwawieniami, napisz w którym jesteś tygodniu bo jesteśmy chyba w podobnym. No i masz tylko leżeć i pachnieć!!!!!!!!!:tak:
Alla -prosze, prosze. Strasznie się cieszę, no i trzymam kciuki.

Dziewczynki nie wiecie co siędzieje z Edytą?
Edytko jest mi straszliwie przykro z powodu Twojej mamy, nie wiem co powiedzieć. Sama przez ten tydzień bałam się straszliwie bo moja mama była przed badaniami ale okazało się wszystko jest ok.Daj znać że żyjesz , jestem z Tobą myślami i pomodlę się za zdrówko Twojej mamy.
Dilajla- jestem w szoku że znów się nie udało, dla pocieszenia mogę tylko dodać że ja też jestem po 2 poronieniach, a teraz jestem w ciąży.

Dziewczynay trzymajcie za mnie kciuki, we czwartek ide do lekarza i jak zwykle martwię się czy wszystko w porządku z maleństwem. Od kąd poroniłam usg to nie jest dlamnie miłym badaniem.
Dla wszystkich starających się wysyłam fluidki ciąże. A nowe dziewczyny przytulam mocno.

http://www.suwaczek.pl/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry