• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi to super wiadomość, bardzo się cieszę że u Ciebie i fasolki wszystko dobrze , oby tak dalej, trzymam kciuki

Anesto ja straciłam ciąże na początku sierpnia a ze była to bardzo wczesna ciąża i obyło się bez czyszczenia staramy się znowu i tak do skutku

reklama
Anesto, ja jestem w 15 tyg, a tymi krwawieniami to się też martwię, ale najważniejsze, ze z dzidzia jest ok. W czwartek idę do ginka i mam nadzieję, ze nadal będzie wszystko dobrze.

nie martw się Aga zostawiłam tobie też troszkę fluidków
Mireczko nie martw się i nie denerwuj teraz będzie u ciebie tylko lepiej
fasolka coraz wieksza to i silniejsza

Mirka_ no to widze że we czwartek razem będziemy się stresować wizytką ja mam o 16.Będe z Tobą myślami:tak:.
Mam jeszcze pytanie, myślicie że w ciąży mogę pojechać nad morze z córką na 2 tygodnie , bo boje się że zmiana klimatu może coś popsuć.

Dziewczynki jestem padnieta a zostały mi jeszcze rzeczy M do składania le chyba juz sobie dzis odpusze bo padam ze zmeczenia a wogole zaczynam sie martwic bo nie mam wogole apetytu wcale nie chce mi sie jesc nie wiem co sie dzieje :-(

reklama
hej niusia widać fasolka danie o sobie znać twojemu organizmowi i tak reagujesz
ja przy mojej pierwszej ciąży w ogóle nie miałam apetytu, nie martw się kochaniutka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry