reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

chyba jednak fabryczna. Brzuch mnie boli i chyba okres się rozkręca.
Wiem, że tutaj na forum wychodzą różnym dziewczynom kreski fabryczne na testach, ale jeśli chodzi o mnie to nigdy nie było żadnych fabrycznych. Jak była cienka linia to to zawsze była ciąża. Testy kupowałam drogeryjne i apteczne, głównie płytkowe i strumieniowe, a jestem obecnie w czwartej ciąży, więc trochę tych testów w życiu już zrobiłam🤭 warto jednak robić z porannego moczu.

reklama
Wiem, że tutaj na forum wychodzą różnym dziewczynom kreski fabryczne na testach, ale jeśli chodzi o mnie to nigdy nie było żadnych fabrycznych. Jak była cienka linia to to zawsze była ciąża. Testy kupowałam drogeryjne i apteczne, głównie płytkowe i strumieniowe, a jestem obecnie w czwartej ciąży, więc trochę tych testów w życiu już zrobiłam🤭 warto jednak robić z porannego moczu.
poczekam jeszcze chociaż ze 3 dni i z porannego zrobię 🙈 No chyba że jutro się rozkręci okres.

Ja miałam tak jak @Smaily , zawsze cień cienia oznaczał ciążę i nigdy nie wyszła mi fabryczna. A zrobiłam tych testów chyba że 100 🤭
Najczęściej miałam te z Rossmann Pink strumieniowy i chociaż dużo osób pisze że oszukują to mi nigdy się nie zdarzyło. Jak nie było ciąży to były białe aż raziło.

Ale racja nie ma co się nakręcać :) trzymam kciuki ✊

Ja miałam tak jak @Smaily , zawsze cień cienia oznaczał ciążę i nigdy nie wyszła mi fabryczna. A zrobiłam tych testów chyba że 100 🤭
Najczęściej miałam te z Rossmann Pink strumieniowy i chociaż dużo osób pisze że oszukują to mi nigdy się nie zdarzyło. Jak nie było ciąży to były białe aż raziło.

Ale racja nie ma co się nakręcać :) trzymam kciuki ✊
dziekuje☺ na pewno dam znać co i jak 🙈

Poszłam do ginekologa przed pierwszym @ jeszcze i okazało się ze mam torbiel :(
Dostałam Duphaston na 10 dni. Mam nadzieje ze się wchłonie, a nie ze po łyżeczkowaniu czeka mnie jeszcze jakiś kolejny zabieg.

Dostałam Duphaston na 10 dni. Mam nadzieje ze się wchłonie, a nie ze po łyżeczkowaniu czeka mnie jeszcze jakiś kolejny zabieg.
Nie martw się, ja poszłam rutynowo na cytologię i okazało się, że mam torbiel. Też byłam przerażona. Poszłam po miesiączce na kontrolę i nie było po niej śladu 😊

Nie martw się :) ja też miałam dwa razy. Jedna czynnościowa, jedna krwotoczna. W kolejnym cyklu same się wchłonęły. Jedna miała 6 cm.

reklama
Do góry