Gabi
maj'05 kwiecień '09
Hej,szczawiowej to ja nie lubię
Moje dziecię też jakieś "niewyraźne",marudne i w ogóle.Temp,to ja mierzę buziakiem
Poszedł spać o tej porze
Zobaczymy potem.
Może wczoraj coś złapał,w szpitalu u endokrynologa byliśmy
Pani nam poświęciła 2 minuty (na przejrzenie teczki dokumentów,założenie karty,wypisanie recepty,zmierzenie i zważenie,rozebranie i ubranie i rozmowę)-bez komentarza
Jeżyk,dużego masz chłopa,mój nadal waży,tyle co większe niemowlę,albo przeciętny roczniak,ach
Batonik-trzymaj się,jak będziesz coś wiedziała to szybciutko pisz.
Eve witaj tutaj
Berbel gratki.
Ewa,Daga,to w końcu już czy nie
bo my chcemy być ciociami;-)
Ewuka sie nie odzywa
I najbardziej martwię się o Tolkę
Dlaczegotak proszę powiedz jej,żeby się odezwała.Im wcześniej teraz się dowie,załatwi,poumawia,pozdobywa kontaktów,funduszy i wszystkiego -tym szybciej wszystko będzie dobrze !!! Potem nie będzie miała do wielu spraw głowy i czasu.A jestem pewna,ze wszystkie "serduszkowe" mamy pomogą,poradzą,pokierują.Zresztą większość z wymienionych mam i dzieciaczków jest ze śląska.A jak poczyta pozytywne zakończenia,to inaczej spojrzy na sprawę.Tolka,buziaki,uszy go góry,.będzie dobrze
Oj,nie pamiętam co komu jeszcze.Maggi,pij żurawinkę,żebyś w weekend mogła
Buziaki.Pa.
Moje dziecię też jakieś "niewyraźne",marudne i w ogóle.Temp,to ja mierzę buziakiem
Poszedł spać o tej porze
Zobaczymy potem.Może wczoraj coś złapał,w szpitalu u endokrynologa byliśmy
Pani nam poświęciła 2 minuty (na przejrzenie teczki dokumentów,założenie karty,wypisanie recepty,zmierzenie i zważenie,rozebranie i ubranie i rozmowę)-bez komentarza
Jeżyk,dużego masz chłopa,mój nadal waży,tyle co większe niemowlę,albo przeciętny roczniak,ach

Batonik-trzymaj się,jak będziesz coś wiedziała to szybciutko pisz.
Eve witaj tutaj

Berbel gratki.
Ewa,Daga,to w końcu już czy nie
bo my chcemy być ciociami;-)Ewuka sie nie odzywa

I najbardziej martwię się o Tolkę
Dlaczegotak proszę powiedz jej,żeby się odezwała.Im wcześniej teraz się dowie,załatwi,poumawia,pozdobywa kontaktów,funduszy i wszystkiego -tym szybciej wszystko będzie dobrze !!! Potem nie będzie miała do wielu spraw głowy i czasu.A jestem pewna,ze wszystkie "serduszkowe" mamy pomogą,poradzą,pokierują.Zresztą większość z wymienionych mam i dzieciaczków jest ze śląska.A jak poczyta pozytywne zakończenia,to inaczej spojrzy na sprawę.Tolka,buziaki,uszy go góry,.będzie dobrze
Oj,nie pamiętam co komu jeszcze.Maggi,pij żurawinkę,żebyś w weekend mogła

Buziaki.Pa.
Na ostatniej wizycie lekarz stwierdził że teraz to już trudno. Ale cierpię na kamicę nerkową i non stop coś mi złazi więc niema się co dziwić bakcylkom.
...jeszcze nigdy nie balam sie tak bardzo...staram sie o tym myslec jak najmniej i zajmuje glowe czyms innym...ale te dni to jak czekanie na wyrok...:-(