• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam :-)
Widzę ze weteranki się pojawiają:-)
Edytko bardzo cię tu brakowało oj bardzo....
Andzi dobrze ze jesteś już w domeczku teraz tylko wynik a później będziesz się chwaliła wyprawką tak jak Mireczka a nawiasem mówiąc piękne te rzeczy... Ech ja też miałam zabawę kompletując tylko maleńka rada Miruś jak już będziesz ubierać swojego skarbka w ciuszki niczego nie odkładaj na później, bo teraz może się zniszczyć albo to jest super założę na inną okazję.... Ja tak robiłam a później z fajnych bluzeczek czy sweterków robiły się bluzki z krótkim rękawkiem :).
Co u mnie wdrażam się w pracy jest dobrze o dziwo szef jakiś inny odmieniony zagląda do mnie częściej, porozmawia i pożartuje...
Z dobrych wiadomości jest to, że mama szykowana jest do przeszczepu, niewiadomo, kiedy to będzie, ale to zawsze krok do przodu...
A ja psychicznie jest nieźle, nadal boli, ale powolutku sie z tym godzę, tylko czasem mam wrażenie ze to, co sie stało troszkę mnie zmieniło czasem nie radzę sobie z emocjami, szybko się irytuję i bardzo chciałabym osiągnąć spokój i równowagę.... Fizycznie średnio miałam bardzo bolesną owulację (tak mi sie wydaję nigdy nie byłam dobra w określaniu tych cykli tym bardziej, że teraz nie wiem jak mam liczyć) i teraz czasem troszkę plamię czekam na @ żeby iść do lekarza, tylko, że nie wiem, co będzie dalej... Boję sie planować i boję sie myśleć, że Kacper będzie sam tak bardzo bym chciała żeby ktoś mi powiedział: Kasiu teraz wszystko będzie inaczej, nie bój się tym razem już nic złego cię nie spotka, ale nawet najlepszy lekarz nie jest mi w stanie tego zagwarantować, podobno puste jajo się nie zdarza dwa razy a u mnie było....
Ech posmęciłam sobie...
Syla jak dobrze ze już w domku:tak:
Pozdrawiam kochaniutkie

reklama
dobranoc dziewczyny ja juz ide spac
Szafirek ja tak samo jak ty boje się planowac, a teraz doszło jeszcze to z praca bez umowy.. nie wiem jak dlugo bede czekac na umowe i nie wiem czy zdecydujemy sie zanim ta umowe dostane... narazie czekam na pierwsza @ i wyglada na to ze moze za tydzień dostane, bo cos mnie cyce zaczynaja pobolewac ale tylko trochu...
Mireczko :) ja szydełkuje i nie umię sie doczekac aż cos wydziargam dla mojego bobasa jak juz bedzie.. mam nadzieję że na święta przyszłego roku bozia mi da... i mam nadzieje ze bede mogla w kwietniu lub marcu sie starac no i ze bede miec ta cholerna umowe...
dobranoc

Dobryy wieczór

Slodziutka ty tej energi masz mnóstwo - to chyba po mamie. TYLE w niej woli walki, nie dziwie sie ze ty nie poddajesz sie tylko walczysz.

Alutka piekny sen miałas.Trudno w to uwierzyc ale miałam podobny sen , tylko ze skonczyl sie na tym ze zadzownilam do swojego meza ze ...

AgaIrl faktycznie troszke by pozno były te egzaminki ...

Marlenka gratulacje za dobre wyniki :)

Gabi zycze szybkiego powrotu do zdrówka twej dziecinie. Ale ja choroba zmogla :-(

Selenko wypoczywaj kochana, bedzie wszystko dobrze !

Iwona przykro mi ze i ty sie tu znalazlas :-(Tule Cie i zycze bys jak tylko bedziesz mogła zobaczyla dwie kreseczki :-)

Mirus piekne zakupki !!!!!!!!!

Syla witaj kochana , dobrze ze juz w domku jestes.... Wiem ze sie boisz ale musisz byc dzielna i starac sie nie martwic .Całuski sle dla dzieciatka
Alla trzyma kciuki by z tesciowa wszystko bylo ok, no i aby u lekarza tez byly dobre wiesci o Twoim maluszku

Aga Aj dzis sie nie odezwałas..... czyzbys sie smutala?

Jezyk,dilajla, dlaczego tak .......Co u WAS?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie no i zycze miłej spokojnej bezstresowej nocy

Pomalutku bede konczyc ...
Jutro czeka mnie troszke przygotowan przed urodzinkami , takze jutro nie wiem czy zdołam sie do Was odezwac... Słodziutka - masz racje .... zaległsoci juz miałam ....tak sie rozpisałas ale ...... mi to odpowiada :-) .... Dobrze ze jestes !
No i dobrze przeczytalas chcemy wyjechac z mezem w Polske na wakacje na naszym motocyklu ;-) OJ bedzie sie działo :)

Witam Was dziewczynki,

Syla jak dobrze,że już w domciu. Buziaki dla ciebie i dzidzi...

U mnie dzisiaj dzień smutku, gniewu i żalu...A myślałam,że już przeszło...:-(
Nic mi się nie chce...:-(Buuuuuu idę sobie, bo smętne stworzenie dzisiaj ze mnie

PAPA Dobranoc

Edytko byłam przed a teraz jestem po i uciekam do spanka bo rano do pracy....
ale z tym Indiańcem:-p..... oj z biegiem latek tylko nowe pomysły mi do głowy przychodzą..... im więcej lat tym większe wymagania:-)

pa pa dobranoc

Witam dziewczynki sobotnio :-)
jutro wam wkleje kolejne zdjęcie mojego brzusia bo zacznę 18tc :-)..nadal nie ma zbytnio co fotografować ale mam nadzieje, że to już niedługo....

syla, selenko witajcie po powrocie

Martuś-niby 13tc ale ty miałaś późno owu więc fasolka ma prawo byc mniejsza....a co do wymiarów to u mnie niektóre wskazywały na 13 inne na 14tc...więc nie ma sie aż tak do końca sugerować, przreziernośc karku i kośc nosowa u ciebie jest w porzadku więc odpoczywaj, nadrabiaj zaległości i ciesz sie maleństwem i grzej i kuruj mezusia

Moja kolezanka miała termin na 25 lipca, niestety od tygodnia juz w ciazy nie jest, zaczeła plamic i jak pojechała do szpitala okazało sie, ze dzidziuś zatrzymał sie na 8tc :-(, straszna szkoda....

pozdrawiam was wszystkie
Buziaki

Edytko co to za horror z wynikami? Zdrówka dla mamyi trzeba wierzyć, że się poprawi. I dobrze, że badania powtórzysz.Przynajmniej później nie będziesz sobie wyrzucać,że czegoś nie zrobiłaś

Aga_ir pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu

magdalenka38 kciuki trzymamy za staranka. Będzie dobrze

ona26 lekarz mówi że w porządku to trzeba mu uwierzyć

karola71 to chyba tak najlepiej - nie nastawiać się, a samo się ułoży. A co do testów, to wiem, że trudno się powstrzymać od robienia,ale chyba lepsze odczekanie niz rozczarowanie jedną kreską. Długie staranka ale trzeba wierzyć, że maleństwo pojawi się w Waszym zyciu

iławianka to przykre, że mama tak choruje. A z maleńką będzie wszystko dobrze. Musisz mysleć pozytywnie. Wiem łatwo powiedzieć, ale my walczylismy o życie naszej córeczki, więc z doświadczenia wiem, że tylko optymizm może pomóc

pati.b umową się nie denerwuj to musi troche potrwać. A zwierzątka urocze i oby wyniki badań były w porządku. Nie dołkuj kochana

syla28 naszczęście skończyło się na strachu. Dobrze, że już w domku. Zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy

szafirek13 krok doprzodu w leczeniu mamy to bardzo dobra wiadomość. Co do obawy, że Kacperek będzie sam- nie możesz tak mysleć. Zawsze trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Nie można się poddać. Mówią że nic dwa razy się nie zdarza, a jednak. Ale trzeba sie podnieść i iść dalej. Życzę, żeby w tym roku pod Twoim sercem zabiło drugie

carri oby plany wakacyjne wypaliły i żeby było cudownie

pyzuniagaj tulam żeby nastrój okropny poszedł sobie.Chociaż przyznam szczerze,że ja tez tak mam ostatnio. Jak nie smutek to złość

A wszystkim mówię dzień dobry i życzę miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry