witam was

Wszystko czytam sobie powolutku w pracy, ale musze to robic ukradkiem bo co by pomyslał szef? nie mam nadal umowy, ciagle czekam na to dofinansowanie z urzedu pracy, wyglada na to ze to dlugo potrwa

a ja tak juz chcem umowe

Wstawiam wam fotki moich koszatniczek, mam nadzieję ze się udało bo fotki wklejam pierwsy raz

w tym tygodniu robilam sobie badanie krwi, morfologie, cyto, toxo, tsh i mocz ogolnie. wiec zobacze w pn jakie sa wyniki, i tak mialam juz dawno miec robiona morfologie wiec przy okazji zrobilam pozostale badania, nie wiem czy nie za wczesnie ale wydaje mi sie ze moze tylko z tsh sie pospieszylam ale nie byla droga 15zl wiec tyle moglam poswiecic chociaza i tak sporo mnie to kosztowalo bo 130 zł czy cos kolo tego
Życze miłej nocki, mnie jutro czeka miły poranek bo mój M wraca z pracy o 6 rano i planuje mu zrobic niespodzianke hihihi swirki i tak jus mnie rano budza bo buszuja w klatce wiec siem wystrojem na powitanie M z pracy

jak sie w tym tygodniu mijalismy bo ja na dzien w pracy a on na noc to normalnie swiruje bez przytulanek a jak bedzie zmeczony to bedzie gwalt i tyle bo ja zawsze na swom postawie:-)