• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nic dziewczynki ja zmykam ... trzeba troszkę posprzatac mieszkanko.
Trzeba zrobić w papierach torszkę porządku, trza papiery w poniedziałek zanieść do księgowej :sorry: jak ja uwielbiam ta robotę.

Zmykam.

Wszystkich buziam na dobranoc.
Życze spokojnej, owocnej i udanej nocki.
I ciesze się że już wszystkie jesteśmy w domku.

paaaa

Słodziutka masz chorą mamę ale jeszcze ona jest i walczy a to jest wielka odwaga. Moja mama zlekceważyła swoją chorobę i teraz jest a jakby jej nie było miała wylew i ma tętniaka mózgu. Funkcjonuje ale nie do końca samodzielnie ma opiekunkę bo nie chce się przeprowadzić zresztą mieszka z moją babcią a swoją mamą, która teraz jest dla niej najważniejsza (oprócz jedzenia) - pozmieniały jej się priorytety wie ona że ja istnieję, że jestem jej córką, że teraz ma wnuczkę ale sprzedałaby mnie teraz za lizaka - co może w tej głowie siedzieć i pozmieniać się. Sorry że smęcę ale jeszcze dzisiaj dostałam skierowanie ze swoją małą do poradni ryzyka okołoporodowego bo podczas usg przezciemiączkowego wyszło jej nieznaczne poszerzenie obu komór - i znowu kłopoty z główką. Nie ma dziecka - jest zmartwienie, jest dziecko - jest zmartwienie. No dobra trzymajcie się wszystkie ciepło i dbajcie o swoje maluszki. pozdrawiam

PCO jak tradzik?? W wielkiej części są ze sobą powiązane...

Obecnie jestem na etapie oswajania się z moimi przypadłościami... Dowiedziałam się o tych paskudztwach w tą środę. Jestem na etapie poszukiwań o tych chorobach. Oczywiście teorię co do leczenia przed ciążą jak i w ciąży są różne:wściekła/y: nie ma tak zwanej średniej...

witam was :)
Wszystko czytam sobie powolutku w pracy, ale musze to robic ukradkiem bo co by pomyslał szef? nie mam nadal umowy, ciagle czekam na to dofinansowanie z urzedu pracy, wyglada na to ze to dlugo potrwa:wściekła/y: a ja tak juz chcem umowe:sorry2:
Wstawiam wam fotki moich koszatniczek, mam nadzieję ze się udało bo fotki wklejam pierwsy raz:happy2:
w tym tygodniu robilam sobie badanie krwi, morfologie, cyto, toxo, tsh i mocz ogolnie. wiec zobacze w pn jakie sa wyniki, i tak mialam juz dawno miec robiona morfologie wiec przy okazji zrobilam pozostale badania, nie wiem czy nie za wczesnie ale wydaje mi sie ze moze tylko z tsh sie pospieszylam ale nie byla droga 15zl wiec tyle moglam poswiecic chociaza i tak sporo mnie to kosztowalo bo 130 zł czy cos kolo tego:dry:

Życze miłej nocki, mnie jutro czeka miły poranek bo mój M wraca z pracy o 6 rano i planuje mu zrobic niespodzianke hihihi swirki i tak jus mnie rano budza bo buszuja w klatce wiec siem wystrojem na powitanie M z pracy :D:D:D jak sie w tym tygodniu mijalismy bo ja na dzien w pracy a on na noc to normalnie swiruje bez przytulanek a jak bedzie zmeczony to bedzie gwalt i tyle bo ja zawsze na swom postawie:-):-D

Załączniki

• IMG_0273.JPG
    IMG_0273.JPG
    68,4 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_0277.jpg
    IMG_0277.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_0295.jpg
    IMG_0295.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0302.JPG
    IMG_0302.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0321.JPG
    IMG_0321.JPG
    71,1 KB · Wyświetleń: 55
moje glupole wlasnie sie klada spac wiec pewnie mnie obudza wczesniej niz o 6stej buuuu chyba im tym hamakiem potrzese.... na jednym zdjeciu widac jak mniejszy spi na plecach :D

hej dziewczynki
wlasnie wróciłam do domku, dzięki Bogu, Waszej i mojej wierze z maleństwem w brzuszku
dziękuje wam z całego serca za dobre słowo, modlitwe i wiare

dalej się boję niestety...
odezwe sie jutro bo mdłosci mam okropne, całe popołudnie wymiotowalam:-( az brzuch mnie boli...
no to Gabi przyłączam się do "leżących"....

reklama
witaj syla :)
ciesze sie ze z wami wszystko w porządku, modliłam się za was i za kasiek i jej maluszka.
Ja mam malego dołka bo czasem mam wrażenie że mnie nikt nie lubi bo ja troche za głosno wyrażam swoje zdanie, i zwykle jak sie z kims nie zgadzam to zwalaja sie na mnie tlumy ludu i mnie zjezdzaja z gory na dol... czasem mnie to dobja bo widze ze nie mozna z nikim normalnie pogadac. to byl tez powód mojego usuniecia konta na naszej klasie, nie moglam juz sluchac ludzi na forum. a zaczelo sie od tego ze sie sprzeciwilam staroscie ktory zbieral od 120 osob po 3 zl na wyjazd do katowic i na ksero... jak dla mnie to 360 zł nie wyda przez 3 lata wiec mi cos nie pasowalo no ale wyszlam na sknere :/ mam malego dołka przez to ze tak sie ludzie do mnie odnosza. nawet jak tylko cos powiem o tym jak mialam wczesniej na studiach to odrazu mówią że się mądrze a potem popelniaja blad chociaz uprzedzalam i wtedy dopiero sa wkurzeni. juz wole sie nie wypowiadac a najlepiej nic nikomu nie doradzac bo to odarazu jest wtracanie sie i mądrzenie...
Sorki za moje marudzenie
papatki i dobranoc kolorowych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry