Witam Was kochane dziewczynki. Wróciliśmy już od siostry.
Carri(Izunia) więc dziękuje .
Marzenko Ty kłamczuszku ;-)

;-)

Fajnie że jesteś. Ale Twojego M powinnaś przegnać od tego kompa. Bo naprawdę się uzależni. Już wierzę że nie masz jak zdziałac by Go zaciągnąć do łózka..
Zdechlunku.. dobrze że napisałaś co u Sylwi. Cały czas trzymam kciuki za nich. Będzie dobrze, teraz już tylko dobrze. Z dnia na dzień będzie dobrzeć.
Tak jak i Ty masz nam wydobrzeć. Tylko odpowiednie leczenie.
Mam nadzieję że w UP dadzą Ci się wytłumaczyć. Zgoń wszystko na chorobę. Ostatecznie idź na L4.. wtedy nic Ci nie zrobią.
Asiu(angelko) Kochana wynik hist już dzisiaj nawet Gabi opisywała. Że nic innego jak badanie "szczątek" pod mikroskopem w celu wykluczenia zmian nowotworowych, gdyby było coś nie tak już dawno dzwonili by ze szpitala (tak robią-kontaktują się z chorym w celu dalszego leczenia) Lub napiszą że masz się udac do ginka w celu wykluczenia ciązy pozamacicznej bo moze już nie być nic... i nawet nie potwierdza ciązy.
Więc nie smutaj się. Rzadko kiedy wynik hist. coś daje.
A żałoba jak pisałam Asiu... musi trwać. A jak napisała Marzenka.. po stracie zawsze już będą wzloty i upadki.. góry i doliny.. ale po to mamy siebie by sobie pomagać.
gosiu40ja pisz do nas zawsze kiedy masz tylko ochotę. I jak naprawdę źle się czujesz to odpowczywaj dużo. A Ty miałaś zabieg usunięcia jajowodu jak jest przy ciązy pozamacicznej?
Haniu(scarlet) tak kinderbale są teraz urocze. Mnie czeka 4.03 i 14.03 dzieciaczków.. i jeszcze kilka dorosłych
Alutka a Ty gdzie się kochana podziewasz???