słodziutka Trzymaj się kochana dzielnie. Jestem z Tobą. Tak mi przykro. wierzę jednak że sloneczko też kiedyś zaświeci dla Ciebie.
mamaflavi tak jak Maggie pisała jest mnóstwo takich dziewczyn które zaszły w ciążę nie doczekując nawet pierwszego okresu. trzymam kciukasy mocno.
A ja troszkę cierpię. Obudziłam się pewnego dnia ze strzykaniem w pleckach a w zasadzie to ledźwie i z prawej strony boli oj boli. Najlepsze jest to że na aqua mi przechodzi:-):-):-)
dokopałam się w necie ćwiczeń dla wielorybów takich jak ja no i ćwiczę. Mam nadzieję ze przyniesie efekt.
Małżonek nasmarował mnie arcalenem wczoraj a dzisiaj w necie sprawdziłam że nie można go stosować w ciąży

. Mam nadzieję że młodej nie zaszkodziło zwłaszcza że to był jeden raz tylko. Zwaszcza że lekarz mówił mi że dużo leków w ciąży nie można stosować bo po prostu nie ma jak ich zbadać, więc jak nie było badań na kobietach w ciązy to oni musza napisać że nie można.
Jak widzicie zawsze można złapać zchizę.
Już normalnie nie mogę wytrzymać, chciałabym już wiedzieć że wszytko będzie ok i że moja dzidzia zrowa i zadowolona będzie sobie leżeć w łóżeczku.
maggie szalej kobieto szalej w tej chałupce, nie znasz dnia ani godziny

Pozdrawiam dziewczynki wszystkie. trzymajcie się dzielnie i ciepło.
ps. acha właśnie dzisiaj zaczęłyśmy z młodą 9 miesiąc:-)