magdalenka38
Fanka BB :)
Edytko - wie, że dam radę... Wam mogę poględzić bo M już mnie słuchać nie może... Wiem, że nikt inny mnie tak nie zrozumie jak Wy

I to jest cudne w tym forum

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-);-);-)
Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia

Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)Kupiliśmy renault grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna
100koni a ma palić średnio niecałe 7lWybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia
Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)
przy moim poldku wypada znakomicie 

Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy![]()
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środkuMusze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)