Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja do czasu kupowania autka też nie wiedziałam:-)Tu masz rację zadzwoniłam dzisiaj do lekarza i on mi powiedział że zapomniał zobaczyć co z wynikami i że mam zadzwonić jutro i powiedział że może przekręcił nazwisko i dlatego nie ma, coś mnie tchnęło i zadzwoniłam do nich pod pretekstem że może pomylili nazwisko albo niech sprawdzi po peselu a ta pani do mnie że jednak wyniki są więc po 19.00 pojechałam po nie i pytam że wczoraj nie było a dzisiaj się znalazły sprawdziłyśmy z tą dziewczyną w zeszycie i rzeczywiście mnie nie było wpisanej ona też postawiła oczy , byłam taka WK.....ONA że z tamtąd wyszłam.Słońce a może wiesz co to znaczy bo jeszcze miałam tak napisane BŁONIASTE STRZĘPY O OBJĘTOŚCI 20CM. też się zastanawiał co to znaczy ale nic nie wymyśliłam a ty chyba się na tym znasz lepiej niż ja więc proszę o pomoc.Karolka322 oznacza to że miałaś zapalenie (Prawie jak każda z nas jesli nastąpiło poronienie samoistne) i potwierdza ciąze... Nic wiecej. Tak włąsnie piszę..czasem jeszcze do tego dochodzi ropne zapalenie kosmówki z wlewami i ble ble ble.. brzmi niepokojąco ale to jest tylko potwierdzenie ze ciąza była. A swoją drogą nie wiem czy to nie jest "standart" i strasznie mnie dziwi że Ciebie nie ma w zeszycie a wyniki są? "Takie standartowe"...
Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK![]()
Karinko dziękuje Ci kochana.
Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?
Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..
malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji
Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień
Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsikWięc czekamy z Tobą do dnia testowania.ję mas

Wiem ze wam ciezko bo sama przez to przechodzilam ale tak lepiej. W pon. mam wizyte to sie odezwe. Nie daje rady czytac was.
No pewnie powiesz ze nie, no to my sie usmiechniemy ;-)dziękuję ale to jest noramalne że tak jest bo ja już zgupiałam:-(dobranockarola322 to znalazlam
proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: Grav obsolta makroskopowo: Skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: Fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- fragmenty doczesnej z martwicą, kosmki i endometrium bez oznak wydzielania pozdrawiam