reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko..narazie @ nie ma...ale boje się obrzydliwie, tak bym chciała żeby nie przyszła...Podjelam decyzje ( juz wspominalam ) jak do wtorku nie bedzie @ to biegne po test..zobaczymy co pokaze..

Właśnie wróciliśmy od mamy, ze sniadanka i obiadku rodzinnego..Ja ledwo żyje, Adas też..objedzeni na maksa i jeszcze mama nam cała reklamowke do domku dala..jesu kiedy my to zjemy?

reklama
Witam wieczorową pora
my Święta w domku jutro wyjeżdżamy do cicoi na wieś powdychać troszke powietrza :-)
dzisiejszy dzien nie należał do udanych 2 mi sie rozkreciła i delikatnie mowiac zdychałam nawet nospa nie pomagała wrrrr.

Edi choróbsko odeszło tabletki nawet pomagaja nie spływa juz tak w gardełku zobaczymy co bedzie dalej

Syluś wyglądasz bosko :-) moje Ty 2 w 1 ;-) uziaki dla Was

Witam nową koleżankę :-) teraz juz wszystko będzie dobrze zobaczysz

Alicju słoneczko chce byc pierwsza :-) i pogratulować 100 dni niepalenia choć to dopiero jutro ale . . .;-) buziole

syla, sliczny brzunio :-)...pięknie widać, u mnie w 20tc nadal nikt nie wierzył, że jestem w ciąży ... a teraz 30tc i brzunio jak tralala.....

Aga irl..nic sie nie martw .... na każdy brzuch przychodzi pora :-)...tylko potem niestety to rozciaganie boli....tak jak mnie codziennie czuje sie jakby mnie ktos dopompowywał i tak juz bedzie do porodu....

a oto dowód....najpierw fotki z 20tc a potem z 30-go czyli z wczoraj :-)

Załączniki

• 30tci.jpg
    30tci.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 20t.jpg
    20t.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 20tc.jpg
    20tc.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry