reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko dokładnie takie same myśli miałam w głowie przez całą ciążę....Jestem bardzo szczęśliwa ale do końca nigdy nie potrafie się cieszyć, zawsze lampka kontrolna mi się zapalała....We wszystkim doszukuję się czegoś złego....ohhh już bym chciała przytulić mój skarb....

Ja teraz mieszkam w Niemczech i tu po poronieniu jak zapytalismy z mezem kiedy mozna sie znowu starac to odpowiedziala,ze od razu...
No i jakos nam tak szybko wyszlo.znalazlam sobie tu polskiego ginekologa i jak na razie jestem zadowolona.Nie nakrzyczal na mnie tylko powiedzial,ze jeszcze nie mial pacjentki ktora tak szybko zaszla w kolejna ciaze po poronieniu.

witajcie

Aguś bardzo mi przykro ale to juz wiesz...niestety brak mi słów zeby cokolwiek innego Ci powiedziec...

trzymajcie sie, mi dzis smutno z powodu Agi:-(

Witam was kobietki:-) dawno mnie tu nie było u was ale jak po poronieniu wróciłam do pracy to nie mam na nic czasu:-:)-(.słoneczka moje miłe porobiłam wszystkie badania i to najważniejsze miałam w szpitalu robione hsg bardzo bolesne ale co się nie robi dla dzidziusia i co najważniejsze dostaliśmy zielone światełko:-):-):-):-):-). I już zaczęliśmy staranka mam nadzieję że nie będziemy musieli długo czekać na fasolkę w brzuszku.
A jeśli chodzi o to co pisałyście- każda ciąża to strach czy będzie donoszona czy wszystko jest dobrze i czy dzidziuś się dobrze rozwjia jeszcze jak było wcześniej poronienie , człowiek zaczyna głupieć i nie da się o tym nie myśleć:-:)-:)-:)-:)-( niestety to życie jest takie porąbane bo nigdy nie może być wszystko dobrze.
żałuje że nie mam czasu do was zaglądać ale pracuje po 12h a jak wracam do domu to padam jak kawka :-:)-(
buziaczki kochane na pewno jakoś nie długo do was zajrzę.

Ja teraz mieszkam w Niemczech i tu po poronieniu jak zapytalismy z mezem kiedy mozna sie znowu starac to odpowiedziala,ze od razu...
No i jakos nam tak szybko wyszlo.znalazlam sobie tu polskiego ginekologa i jak na razie jestem zadowolona.Nie nakrzyczal na mnie tylko powiedzial,ze jeszcze nie mial pacjentki ktora tak szybko zaszla w kolejna ciaze po poronieniu.

a jak się ogólnie czujesz? objawy Ci doskwierają? bierzesz coś na podtrzymanie? slyszalas już serduszko?

ja teraz mieszkam w niemczech i tu po poronieniu jak zapytalismy z mezem kiedy mozna sie znowu starac to odpowiedziala,ze od razu...
No i jakos nam tak szybko wyszlo.znalazlam sobie tu polskiego ginekologa i jak na razie jestem zadowolona.nie nakrzyczal na mnie tylko powiedzial,ze jeszcze nie mial pacjentki ktora tak szybko zaszla w kolejna ciaze po poronieniu.
aga a kiedy poroniłaś i po jakim czasie zaszłaś w ciążę??
Bo ja 5 marca miałam zabieg a tydzień temu dostaliśmy zielone światełko:-):-) i od razu przepisała mi duphaston i mam go brać od 17 do 25 dnia cyklu

reklama
Do góry