reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niusia problemy dnia codziennego mnie przytłaczają,jakoś nieciekawie ostatnio.

Patib. może za wcześnie na test,póki nie ma @ jest nadzieja:tak:

reklama
Martus ja zamiast sie zamartwiać na twoim miejscu wybrała bym sie do naprawdę dobrego gina na usg...ja sie na wynikach nie znam ale jeśli jestes w 30tc a głowka ci wychodzi na 36 to cos sie doktorowi pomiar pomylił...zwłaszcza, ze reszta max 31-33tc...

mowie Ci słono bedzie dobrze zobaczysz :-)
001.gif

a ja z racji ze dawno nie wstawiałam fotek pana Gofra osmielę sie to zrobic hihihimoto_0073.jpgmoto_0082.jpg

ja zmykam kochane bede jutro buziolki słodkich snów i spokojnej nocy

Edi Aguś Wy wiecie :-)

kurcze mam dzisiaj takiego doła... ale nie będę się nad soba rozczulac... martwie sie o edytkę i agę aj :( czemu mamy tak pod górkę... teraz juz sama nie wiem czy mają sens te wszystkie badania w styczniu wszystki mialam ok a nie wiem juz czy robic znowu tsh czy toxo i cytomegalie, nie wiem czy badac progesteron ft4 i ft3 zgubiłam sie trochę za dużo tego jak na moja głowę. tak liczyłam że się nam uda tym razem a tu jedna krecha cyce nie bola wiec nie licze na cud, może następnym razem ale jestem już jakaś zrezygnowana...

pozdrawiam was miłej nocki życzę ja ide się wykapa i spac papatki

A ja kochane leze w lozku przeziebiona:-(Maz byl po jakies lekarstwa w aptece i mam nadzieje,ze szybko mi minie...No i ze to przeziebienie nie zaszkodzi dzidzi.
A tak wracajac do dzisiejszej wizyty u lekarza to bylam zadowolona jak dostalam wyniki krwi bo wszystko jest ok i badano tez na toksoplazmoze(tyle sie o tym naczytalam,ale teraz jestem spokojniejsza).
Martwi mnie tylko jedno.Dobre ponad dwa tygodnie mam plamienia o ile tak mozna to nazwac.Jest to sluz zabarwienia zoltego(czasem zdarzalo mi sie takie nie bedac w ciazy) a czasem ma kolor wpadajacy w bez.Lekarz mnie uspokaja,ze wszystko jest dobrze i ze takie cos sie w ciazy zdarza...
Nie pokoi mnie to,ze jesli zacznie sie dziac cos zlego,ze tego nie zauwaze...Nie jestem lekarzem i nie wiem gdzie jest granica miedzy tym co sie zdaza w ciazy a tym co sygnalizuje cos zlego...Pomotalam rowno,ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

A ja kochane leze w lozku przeziebiona:-(Maz byl po jakies lekarstwa w aptece i mam nadzieje,ze szybko mi minie...No i ze to przeziebienie nie zaszkodzi dzidzi.
A tak wracajac do dzisiejszej wizyty u lekarza to bylam zadowolona jak dostalam wyniki krwi bo wszystko jest ok i badano tez na toksoplazmoze(tyle sie o tym naczytalam,ale teraz jestem spokojniejsza).
Martwi mnie tylko jedno.Dobre ponad dwa tygodnie mam plamienia o ile tak mozna to nazwac.Jest to sluz zabarwienia zoltego(czasem zdarzalo mi sie takie nie bedac w ciazy) a czasem ma kolor wpadajacy w bez.Lekarz mnie uspokaja,ze wszystko jest dobrze i ze takie cos sie w ciazy zdarza...
Nie pokoi mnie to,ze jesli zacznie sie dziac cos zlego,ze tego nie zauwaze...Nie jestem lekarzem i nie wiem gdzie jest granica miedzy tym co sie zdaza w ciazy a tym co sygnalizuje cos zlego...Pomotalam rowno,ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...

Ja tez tak mam ,mi lekarz wcoraj poiedział ze jak nie ma krwi to jest ok,a mysle ze krew to rozpoznasz wiec sie nie mart na zapas:angry::angry::-D

dziewczyny znalazłam takie fajne motto, więc zgapiłam

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama.

jakoś tak melancholijnie mi się zrobiło

Motylku12 dzieki:)Podnioslas mnie na duchu.Nie wiem czy doczekam takiego czasu,kiedy przestane sie bac i pomysle,ze tym razem wszystko sie uda...
To dopiero 8-tydz a ja przed kazda wizyta boje sie jak nie wiem,idac do lazienki tez sie boje,ze czasem zobacze cos zlego...
Zdaje sobie sprawe,ze wiekszosc dziewczyn ktore stracily w przeszlosci dzieciatko tak ma...

reklama
Do góry