reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pierwszy raz nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Po trzech dniach wielkiego bólu wycinali mi wyrostek. A okazało się, że to tzw. "poronienie trąbkowe". Dzidźka się robiła ale nie tam, gdzie powinna, drażniła wyrostek i tak w operacji wycieli. Drugi raz, szybciutko zrobiłam test, był pozytywny. Lekarz przy pierwszej wizycie nie widział zarodka, ale za to wszystko wskazywało na ciążę. Po tygodniu było już po fakcie. Po 3 latach, kiedy zobaczyłam fasolkę byłam przerażona. Bałam się przez 9 miesięcy. Leżałam (zgodnie z zaleceniami), dbałam i chuchałam na ten coraz większy brzuch. I wiesz co? Po prawie 4 latach jestem sama, ale ściany mam porysowane świecówkami, firanki z dziurami i wieczny bałagan. Acha, i co najwarzniejsze, Księżniczkę Niszczyciela, który w przeszkolu w 2 grupie teś ma "minimini". Głowa do góry!!! Im więcej się boisz, tym większy, żywszy i bardziej szkodliwy Małpiszon ci się zdarzy. Wiola9, ja 3mam za Ciebie kciuki.

reklama
witam

also gratulacje !!!

kasiu fluidki lapie lapie Malo pisze bo tyram jak wol :) i nie mam juz sily na klikanie z Wami ....U mnie pomalutku do przodu czekam na wyniki wymazow i M nasienia ,psina kanapy nie pozarla bo jak narazie nie kupilismy drugiej, czekamy jeszcze troszke...synek zdrowy cale dnie na dworze biega a pilka juz nie jest dla niego taka wazna...dziekuje za pamiec:) Bidulka ale Ty sie nacierpisz ...jeszcze troszke i bedzie wielka nagroda
Emy przytulam ...
agunia Aj calym sercem jestem z Toba
selenko sliczna Madziulka podobna do mamusi :)
wrobelku dzidzius juz duzy ale powiedz maluszkowi ze niech jeszcze posiedzi w brzuszku...
ona wszystko bedzie ok a usg to tylko dla lekarzy ...z siora tez bylam na dokladnym usg bo maly mial za duza glowe krotkie nogi itd a lekarz powiedzial nam ze wsio ok ...szkoda bylo tylko siory nerwow...
syla odpoczywaj...
aga irl CIEBIE TEZ SIE TO TYCZY...
pozdrawiam Was wszysstkie Jestescie kochane

EDYTKA NAPISALA MI W ESKU WIADOMOSC DO WAS
NIE MA CHWILI BYM O WAS NIE POMYSLALA...BYM O WAS SIE NIE POMODLILA...TESKNIE ZA WAMI.

Edytko, ja też tęsknię, cieszę się z malutkiego serducha

Syla, lez odpoczywaj wszystko będzie dobrze, musi być

aga_irl, niezły masz już ten brzusio, na początku nic nie tyłaś a nawet chudłaś!!!! to teraz dzieciątko nadrabia
równowaga w przyrodzie musi być

iławianka, dzięki za ofertę potrząśnięcia moim lubym, zdaje się że chemia już to zrobiła, trochę się wystraszył

a jak ja się czuję, chciałabym powiedzieć że nie najgorzej, nikomu nie polecam w kazdym razie
ból okrutny, wszystko boli +mega mdłości
ale najbardziej przeszkadza mi zmęczenie, nie za wiele mogę zrobić

psychicznie chyba u mnie lepiej, przynajmmniej mam poczucie że coś się dzieje wokół tego zaśniadu, że się leczę, a nie tylko czekam na wyniki

Pozdrawiam was kochane

reklama
Do góry